Sport

Adrian Mutu este gata pentru provocarea carierei! Mesaj pentru tricolorii mici

Publicat: 14 ian. 2020

Adrian Mutu este noul selecționer al echipei naționale de tineret! Comisia tehnică din cadrul FRF a votat în unanimitate ca „Briliantul” să fie cel care-i va lua locul lui Mirel Rădoi, care a trecut la prima reprezentativă. Fostul internațional a dezvăluit că a primit vestea chiar de ziua sa și a anunțat ce planuri are la România U21.

Mutu susține că se va consulta cu Rădoi, în privința lotului, iar prioritate va avea prima reprezentativă, care se luptă pentru calificarea la EURO 2020.

„Astfel de provocări sunt cele care îmi plac cel mai mult și cred că era și timpul, după un an și jumătate, de o altă provocare. Săptămâna trecută, chiar de ziua mea, am primit vestea. Sunt foarte onorat și în același timp e și o mare responsabilitate. Când au ales asta, nu înseamnă că noi suntem cei mai buni sau cei mai mari antrenori. Mirel are de făcut o treabă importantă și pe această cale îi transmit baftă și sperăm să reușească calificarea, iar în ceea ce mă privește pe mine e o mare responsabilitate pentru că vin după el și a făcut o treabă foarte bună”, a spus Adrian Mutu la sosirea în România.

Salariul lui Adrian Mutu

Mutu va avea la naționala U21 același salariu pe care l-a primit și Mirel Rădoi pe vremea în care a antrenat selecționata cu care a atins semfinalele EURO 2019. Briliantul va încasa lunar 5.000 de euro.

„Când vine vorba despre echipa națională, dacă te gândești la bani nu ai nimic de câștigat. Cred că niciun antrenor când s-a dus la echipa națională sau la cea de tineret nu s-a dus pentru bani”, a spus Mutu, în urmă cu câteva zile.

Mutu a mai antrenat în cariera sa pe Târgu Mureș, pentru o scurtă perioadă de timp, FC Voluntari, echipă pe care a salvat-o de la retrogradare și Al Wahda, echipa a doua a clubului.
41 de ani are Adrian Mutuloading...

Adauga un comentariu