Cancan ultimă oră

Adrian Nartea, o vedetă la înălțime: studii, carieră, familie

Publicat: 31 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adrian Nartea o vedetă la înălțime studii carieră familie
Adrian Nartea a dat marea lovitură în 2019 cu rolul principal în serialul „Vlad“, de la Pro TV

Adrian Nartea, interpretul rolului principal din serialul „Vlad“ a ajuns o adevărată vedetă la înălțime. Chiar dacă nu a urmat vreun curs de actorie, acesta a ajuns în scurt timp să facă furori după prestația sa din serialul de la ProTV.

Recent, Adrian Nartea a devenit pentru a doua oară tătic, după ce soția sa, fostul model Alina Ferinceac, a născut-o pe Petra.

Unul dintre cei mai curtați bărbați din România are o căsnicie fericită alături de fostul model Alina Ferinceac. Cei doi mai au o fetiță, Mara, în vârstă de patru ani. Cu caeastă ocazie, Adrian Nartea a publicat câteva fotografii ținându-și fiica în brațe.

Adrian Nartea, o vedetă la înălțime: A debutat în reclame

Adrian Nartea s-a născut pe 6 august 1981. În liceu, Adrian a practicat voleiul și snowboard-ul, în perioada 1996-2004 fiind legitimat la LPS Brașov și ulterior la Tractorul Brașov. Pasiunea sa pentru sport l-a determinat să aleagă o facultate de profil. A absolvit Faculatatea de Educație Fizică și Sport.

Prima sa apariție la TV a fost într-o reclamă pentru o bancă. Acesta a continaut să aibă legături cu agențiile de publicitate, fiind în continuare preferat pentru a asigura succesul unor reclame la diverse produse.

În 2006, Adrian Nartea a jucat în serialul „Fast food”.

În 2014, Adrian Nartea s-a înscris și a absolvit ulterior cursurile TV&Film Academy a Ruxandrei Ion. La cursurile pentru prezentator, profesor i-a fost Teo Trandafir. În paralel cu prezența în reclame, Adrian nartea a făcut cursuri de actorie cu Dan Chişu, Alexandru Papadopol, Dorian Boguţă şi Dragoş Bucur. Un modul foarte bun pentru Adrian a fost Florin Şerban, cel care a regizat „Eu când vreau să fluier, fluier”.

Cooptarea sa în serialul „Fetele marinarului“ i-a oferit ocazia să își îmbunătățească tehnica actoricească dar și să călătorească.

A spart topurile cu serialul „Vlad“

În biografia sa, marea lovitură a dat-o în 2019 cu rolul principalul în serialul „Vlad“, de la Pro TV. Difuzarea serialului și în Bulgaria i-a ridicat și mai tare cota actorului. Acesta a spus că zilnic primește mesaje de la bulgari şi de la bulgăroaice și a făcut mai multe interviuri via zoom cu BTV-ul. Ratingul serialului în Bulgaria este mai mare ca orice emisiune făcută la ei.

Potrivit lui Adrian, serialul „Vlad“ ar urma să fie difuzat şi în Coreea de Sud.

Cât privește filmările la noul sezon, acestea sunt deocamdată oprite din cauza pandemiei de COVID-19

Model și prezentator TV

Catinca Roman a fost prima care l-a solicitat să apară în defilările pe podium. Cătălin Botezatu l-a invitat să apară în show-urile sale. Activitatea de modelling a împletit-o cu cea de prezentator de evenimente. Datorită prezentărilor de modă ale caselor celebre, Adrian a ajuns cunoscut și în străinătate.

Ca prezentatator, Adrian Nartea a apărut la „Perla Litoralului”, „Dragoste Punct RO”, „Noră pentru mama“, „Inelul cu diamant“, „Vreau să fiu vedetă”,„Paradisul femeilor“, „Vreau să divorțez“, „Mireasă pentru fiul meu“ sau „Fort Boyard“.

Ca actor, Adrian Nartea a colaborat cu Alina Chivulescu, Tudorel Filimon, Dragoș Moștenescu, Tili Nicolae, Oana Zăvoranu, Caleb Landry Jones, Vasile Muraru, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Richard Grant, Jullian Williams sau Luminița Erga.

Adauga un comentariu