National

Adrian Năstase crede că votul nu va mai conta la alegerile viitoare: „Sunt absolut convins că lucrurile acestea se vor întâmpla”

Publicat: 03 aug. 2021
Adrian Năstase, fost premier al României
Adrian Năstase, fost premier al României

Adrian Năstase, fost lider PSD, a precizat marţi la emisiunea „Subiectiv” de la Antena 3 că nu mai este aşa de convins că va conta votul obișnuit la alegerile viitoare.

Adrian Năstase, fost lider PSD, a comentat la Antena 3 situaţia în care se află partidele politice în contextul scandalului din interiorul PNL.

„În interiorul PNL, după Congres, coabitarea celor doua aripi va fi destul de dificilă. O anumită hemoragie de membri de la vârf se va produce în mod categoric. Unii dintre ei vor încerca să inventeze o formulă politică. Alții vor dori sa reactiveze anumite variante care au existat în timp. Alţii vor încerca să domesticească USR. Variante vor fi destul de multe”, a spus Adrian Năstase.

Referitor la alegerile viitoare, Năstase a precizat că nu mai este aşa de convins că va conta votul obișnuit.

„Am privit cu multă atenție ce se întâmplă și cred că mecanismele de folosire a trolilor, inteligență artificială care este şi a fost experimentată în alegerile din Statele Unite, dar și la noi lucrurile astea se întâmplă în momentul de faţă. Sunt absolut convins că lucrurile acestea se vor întâmpla”, a spus Adrian Năstase.

Comentarii
Adauga un comentariu