Actualitate

Adrian Năstase lansează o serie de ironii la adresa Emag: Prezervative în rate…

Publicat: 23 oct. 2019

Fostul premier Adrian Năstase susține că cei de la Emag se implică, mai mult sau mai puțin direct, în campania electorală de partea celor de la USR. Năstase arată că în campania ”Libertate în fiecare zi”, Emag face trimitere la protestele din Piața Victoriei. Totodată, campania Emag face și victime, pentru că în căutarea libertății retailerul a început să vândă prezervative în rate fără dobândă.

”Ştiam că Mihai Sora este un om în vârstă dar nu într-atât încât să-i fi fost model lui Toulouse-Lautrec pentru un celebru afiş.

Am fost impresionat de aceste afişe din oraş, la concurentă (sau poate un supliment alimentar subliminal) în campania electorală din aceste zile…

Tema este relevantă. „Libertatea nu trebuie doar câştigată. Trebuie păstrată”. Afişul se adresează deci freedom fighters-ilor. O trimitere suavă şi la întâlnirile de socializare din Piaţa Victoriei.

Dar de ce a simţit oare emag nevoia ACUM să iasă cu această publicitate? Oare proprietarul majoritar al magazinului on-line – Fondul de investiţii Naspers din Africa de Sud – să fi simţit o dorinţă arzătoare de a propovădui libertatea în întreaga lume? Şi, în definitiv, nu se mai vindeau televizoarele sau prezervativele de pe site-ul emag fără a li se oferi cumpărătorilor şi o „porţie de libertate”?”, arată Adrian Năstase, pe blog.loading...

Adauga un comentariu