Local

Adrian Roşca, ieşeanul bătut de poliţiştii locali a ieşit din arest. Judecătorii au considerat că arestarea sa nu este întemeiată

Publicat: 23 mai 2022
ieseanul batut de politisti
Adrian Roşca, ieşeanul bătut de poliţiştii locali a ieşit din arest

Ieșeanul Adrian Roșca, a ieșit din arest. Bărbatul a fost băgat după gratii joi, 19 mai, după un conflict cu doi agenţi din cadrul Poliţiei Locale Iași. Astăzi, 23 mai, judecătorii au decis că arestarea sa nu are la bază un motiv întemeiat și l-au eliberat.

Asistent medical de profesie, Adrian Roșca a fost reținut inițial după ce magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis cererea făcută de anchetatori pe numele lui Adrian Iulian Roşca, sub acuzaţia de ultraj.

„Instanţa admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în dosarul de urmărire penală în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Adrian Iulian Roşca. Dispune arestarea preventivă a inculpatului, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au afirmat judecătorii ieşeni.

 
Comentarii
  • Tara de prosti. Sare la bataie la politisti, presa si avocatii il apara. De asta sunteti saraci, ca sunteti prosti

  • Și criminalii sunt apărați de avocați. Nu știați asta?Acesta este rolul avocatului,sa te apere.Oricine are dreptul la apărare în România.

  • Noroc Ca mai sunt judecatori corecti…..si nu halesc vrajeala la un gunoi in uniforma…si a unui procuror panarama….

  • Da, sunt Simona Badaluta si sunt avocata domnului. L-am scapat de arest, am incasat bani frumosi. Voi stati si comentati

  • Orice purtător de uniforma in Romania trebuie respectat.Dar niciodată nu trebuie sa se creadă zmei s au tigri când unii care împing vântul și au o o profesie se cred Dumnezeu pe pământ.(gen așa-zis cadrul medical )

  • Măcar a explicat judecătorilor de ce a lovit asa dintr-o data polițistul din senin??? Auziți, vă kăkatzi pe voi că aveți pretenții la civilizație, curățenie și un oraș frumos! Cu astfel de gunoaie și cu o țară fără legi serioase și o justiție corectă, Nu o să aveți niciodată așa ceva! O să aveți parte numai de mârlani, gunoaie, infracțiuni, corupție, prostituție, imoralitate, droguri și multe alte mizerii din astea!

Adauga un comentariu