BZI LIVE

LIVE VIDEO – Adrian Ștefan, fondatorul The Sky Iași, face totul pentru dans la nivel profesionist și colaborează cu cei mai mari artiști. Nu rata interviul BZI LIVE cu un antrenor unic în țară! – FOTO

Publicat: 02 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Marți, 03 august 2021, de la ora 13:00, invitat în studioul BZI LIVE este Adrian Ștefan, fondatorul școlii de dans The Sky Iași, pentru a vorbi despre pasiunea pentru dans. În cadrul școlii au fost reluate cursurile de dans, începând cu această săptămână, pentru adulţii care doresc o modalitate de a evapora stresul de peste zi iar cunoscutul antrenor va oferi detalii privind organizarea. De asemenea, invitatul Roxanei Caraiman va discuta despre evenimentele la care urmează să participe trupa de dans The Sky Iași și colaborările cu marii artiști care concertează în țară.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu