National

Adriana Bahmuțeanu, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: „Stă tot timpul ascuns în momentele mari și grave ale țării. Mai iese cu niște cizme de fițe, mai plantează un copăcel”

Publicat: 21 iun. 2021
Adriana Bahmuțeanu candidează la Primăria sectorului 1
Adriana Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu îl critică pe președintele Klaus Iohannis, pentru lipsa de reacție și prezență după inundațiile care au făcut ravagii, în ultima săptămână, în multe zone ale țării.

„Eu nu am văzut să iasă, să stea de vorbă cu oamenii, să îi încurajeze (…) Nu vedeți că stă tot timpul ascuns în momentele mari și grave ale țării? Mai iese cu niște cizme de fițe, mai plantează un copăcel. Mai strânge gunoiul de pe nu știu unde, dar la sectorul 1 nu se uită. Numai așa, e pe invers…(…) Eu nu am văzut să iasă, să stea de vorbă cu oamenii, să îi încurajeze, mai ales în zonele acestea afectate. Nu îl interesează despre poporul român”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

Nu este pentru prima dată când fosta prezentatoare îl atacă pe Klaus Iohannis. În urmă cu câteva luni Adriana Bahmuțeanu a lansat un atac dur la adresa președintelui pe o rețea de socializare.

„DECALOG PENTRU IOHANNIS
1. Nu-ti pasa de Romania!
2. De fapt, ne demonstrezi, inca o data, ca tu nu esti roman!!!
3. In primavara, cand pandemia batea la usa Romaniei, insistai ca un maniac cu anticipatele. Uite Cîțu, nu e Cîțu! Orban demis si apoi repus pe functie. Totul cu un dispret profund fata de Constitutia Romaniei si cutumele democratiei!
4. Romania e deschisa doar pentru alegeri, in rest inchizi TOT!!! Scoli, piete, institutii!!! Masca e obligatorie pentru noi, fraierii!!!
5. Nu conteaza ca mor mii de romani, tu vrei si Parlamentul Tau!
6 Esti bolnav de putere! Si calci pe cadavre!
7. Am ajuns sa fim teren de experimente pe Coronavirus, pentru ca asa ai primit tu ordin de Merkel!
8. Suntem la 10.000 de cazuri pe zi si tor romanii sunt de vina, normal. Voi sunteti perfecti!
8. In democratie, poporul are mereu dreptate.
Numai in dictatura poporul e de vina, in timp ce mult iubitul conducator e un geniu neinteles si pe care pulimea nu il merita!
10. Nenorocitule!”, a scris Adriana Bahmuțeanu.

Adauga un comentariu