Actualitate

Adriana, fiica lui Adrian Mutu, a împlinit 17 ani! Adolescenta îi seamănă leit mamei sale, Consuelo

Publicat: 14 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adriana fiica lui Adrian Mutu a împlinit 17 ani Adolescenta îi seamănă leit mamei sale Consuelo
Fiica cea mare a lui Adrian Mutu este o adolescentă superbă care a moștenit trăsăturile exotice ale mamei sale

Adriana, fiica cea mare a lui Adrian Mutu, din cea de-a doua căsătorie, a împlinit vârsta de 17 ani și este de o frumusețe rară. Fata, care îi seamănă leit mamei sale, Consuelo Matos Gomez, locuiește alături de aceasta și de sora mai mică în Republica Dominicană. Adrian Mutu, care a fost căsătorit timp de 8 ani cu Consuelo, își vede fiicele de două ori pe ani.

Adriana Mutu, fiica cea mare a „Briliantului” și a lui Consuelo, a împlinit 17 ani, iar celebrul ei tată a publicat cea mai recentă poză cu prințesa lui. Tânăra este de o frumusețe exotică și seamănă leit cu mama ei, Consuelo Matos Gomez, potrivit LPF.

Adriana, fiica lui Adrian Mutu, a împlinit 17 ani

Adrian Mutu, în vârstă de 44 de ani, are patru copii superbi cu cele trei soții, iar cea mai mare dintre fete tocmai a împlinit 17 ani. Adriana Mutu locuiește în Republica Dominicană, alături de mama ei, Consuelo, și de sora mai mică, Maya, în vârstă de 15 ani. De ziua fiicei sale, Adrian Mutu a publicat o poză pe contul de socializare, alături de un mesaj de „la mulți ani!”.

Reacțiile au venit în valuri, căci toți internauții au fost uimiți de frumusețea tinerei, care a moștenit trăsăturile exotice ale mamei sale. Șatenă păr lung, ochi negri și pătrunzători, trăsături perfecte. Adriana, fiica cea mare a lui Adrian Mutu, ar putea câștiga oricând un concurs de Miss.

„La mulți ani, dragostea mea”, i-a transmis „Briliantul” Adrianei, pe Instagram.

Tânăra i-a mulțumit imediat tatălui ei și așa s-a legat o conversație virtuală, căci în schimbul de mesaje au intervenit și Sandra Mutu, actuala soție a lui Adrian, dar și soacra lui, Mariana Bachici.

„La mulți ani, prințesă, te iubesc!”, i-a transmis Sandra. „Mulțumesc, și eu te iubesc”, a fost replica Adrianei Mutu. „La mulți ani”, i-a transmis și mama Sandrei Mutu.

Adrian Mutu are patru copii din trei căsnicii

Adrian Mutu are patru copii cu trei neveste diferite, dar a reușit să îi apropie pe toți, astfel că frații Mutu au relații foarte strânse. Cu actuala soție, Sandra, Mutu îl are pe mezinul Tiago, născut pe 14 aprilie 2017, iar cu prima soție, actrița Alexandra Dinu, îl are pe Mario, în vârstă de 20 ani (născut pe 9 septembrie 2002). Din căsnicia cu Consuelo Matos Gomez, Mutu are două fiice superbe, Adriana (17 ani) și Maya (15 ani).

Într-un interviu pentru podcastul lui Cătălin Măruță, Adrian Mutu a vorbit despre toți copiii lui, dar și despre relațiile cu fostele soții, Alexandra Dinu și Consuelo Matos Gomez. Mutu nu a ezitat să povestească nici despre fetele pe care i le-a dăruit Consuelo, Adriana și Maya.

„Eu și Consuelo ne-am cunoscut în Italia, o prietenă comună ne-a făcut cunoștință. Fetele au rămas cu ea, avem o relație ok, super, fără nicio problemă. (…) Încerc să-mi văd fetele de două ori pe an, ele stau cu mama lor, în Dominicană”, a mai spus Adrian Mutu.

Adauga un comentariu