Cancan

Adriana Trandafir a dezvăluit cel mai mare secret despre mama biologică

Publicat: 10 mart. 2021
fotografie cu Adriana Trandafir, cea care a spus ca mama biologica a ei era, de fapt, sora celei care se dadea drept mama
Adriana Trandafir era o actriță de succes din România, care concurează în show-ul de televiziune "Te cunosc de undeva"

S-a aflat secretul bine păzit al actriţei Adriana Trandafir. Recent şi-a deschis sufletul şi a mărturisit ceva ce nu se ştia până acum. Într-un interviu difuzat de o televiziune din România, actriţa Adriana Trandafir a spus că şi-a cunoscut, în sfârşit, mama biologică.

„După o viață de om, am aflat că mama mea nu era, de fapt, mama biologică”.

Această mărturisire i-a făcut pe toţi să se întrebe cine, de fapt, a născut-o. Recent, la maturitate, a aflat că, de fapt, cea care o îmbrăţişă nu era mamă adevărată, ci sora mamei.

„Voiam la joacă și copil fiind o uram că mă punea la treabă, dar acum aș face toate muncile lumii, toate corvoadele lumii numai să o mai am lângă mine și să mai stau puțin de vorbă cu ea și să-i spun ceea ce nu am apucat să-i spun, nici cât o iubesc, nici cât a însemnat pentru mine faptul că m-a luat, m-a crescut..”.

Adriana Trandafir, concurenţă de la Te cunosc de undeva!, a povestit cum a aflat la maturitate că este înfiată.

„(…) După foarte multă vreme am aflat că nu era mama mea biologică și că eram înfiată. Pentru mine a fost un mare șoc, pentru că nu mi-am imaginat lucrul ăsta. Să afli, după o viață de om, că mai ai trei frați. Și am avut senzația, la început, că am fost mințită. Poate că și nespunerea adevărului este, într-un fel, o minciună”, a completat Adriana Trandafir.

Mama biologică i-a fost mereu alături, din umbră

Actrița povestește că nu înţelegea de ce mama biologică îi oferă atât de multă afecţiune (când nu ştia, de fapt, că îi este mamă):

„Mi-o amintesc pe mama biologică, pentru că am cunoscut-o. Știam că mă iubește, dar nu știam de ce mă iubește atât de mult dintre toate femeile alea. Acum mă gândesc cu drag la amândouă. Poate că am fost fericită că le-am avut pe amândouă”, a spus cunoscută actriță, într-un interviu la Antena 3.

De la cine şi-a aflat povestea de viaţă? Ei bine, chiar de la fraţii ei, pe care iniţial îi credea că fiind verişorii săi.

„Povestea este că am fost născută de mama mea naturală și sora ei m-a înfiat. Dar eu n-am știut lucrul ăsta. Și verișorii mei – doi – erau, de fapt, frații mei. M-a sunat (fratele – n.r.) și mi-a spus «Sunt Mișu, fratele tău de la Maramureș!». Când m-a sunat fratele meu – aveam vreo 50 de ani – mă pregăteam să ies în oraș. «Familia Trandafir? Adriana? Surioară, sunt fratele tău. Mișu, de la Maramureș!», a spus artista.

„Mi s-a spus că reacția mea a fost aceea că am încasat informația, m-am așezat pe scară și i-am spus: «Povestește-mi!». Și mi-a povestit. El fiind mai mare decât mine, știa povestea… L-am întâlnit la moartea mamei, pentru că, înainte de a muri, mama biologică a spus adevărul. Din 80-90 de oameni adunați în curte, în noaptea de priveghi, am știut imediat că el e fratele meu”, a mai spus Adriana Trandafir.

În toamnă, actrița a povestit cum a trecut prin covid, împreună cu soțul său.

Adauga un comentariu