Titlurile zilei

Afacere la cheie din centrul Iașului, scoasă la vânzare! Omul de afaceri Gigi Dorobanțu vinde Hotelul Dorobanți cu 1,5 milioane de euro! „A început să își revină domeniul hotelier”

Publicat: 13 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Afacere la cheie din centrul Iașului scoasă la vânzare Omul de afaceri Gigi Dorobanțu vinde Hotelul Dorobanți cu 15 milioane de euro A început să își revină domeniul hotelier
Omul de afaceri Gigi Dorobanțu vinde proprietatea de 4 stele cu 1,5 milioane de euro

Omul de afaceri Gigi Dorobanțu vrea să vândă Hotelul Dorobanți, hotel de 4 stele, cu 1,5 milioane de euro. Proprietarul hotelului din Iași susține că a mai încercat în urmă cu câțiva ani să vândă imobilul, dar tranzacția nu s-a concretizat. În plină pandemie de COVID-19, oamenii de afaceri din Iași renunță la diverse bunuri imobiliare și le scot la vânzare, fiind și cazul patronului Hotelului Indiana, Marian Crețu, care cere 2 milioane de euro pentru imobilul din centrul Iașului

Omul de afaceri Gigi Dorobanțu vrea să vândă Hotelul Dorobanți cu 1,5 milioane de euro. Potrivit proprietarului hotelului de 4 stele, clădirea este complet dotată și utilată, fiind structurată pe 5 niveluri. Clădirea a fost pusă în funcțiune în anul 2008 și are 1.740 de metri pătrați construiți, din care 1.340 de metri pătrați utili și are 13 locuri de parcare. Clădirea este structurată pe 5 niveluri cu demisol cu spălător, zona tehnică, parter cu hol, recepție, bucătărie, restaurant. Începând cu etajul 1 până la etajul 4 sunt apartamente cu 2 camere, fiind în total 28 de apartamente de cazare cu baie proprie. Etajele 3 și 4 sunt terasate astfel că se mai pot construi 2 etaje.

Gigi Dorobanțu, proprietar: „Vânzarea nu are nicio legătură cu pandemia sau cu probleme financiare. Eu vând imobilul din motive personale”

Potrivit omului de afaceri Gigi Dorobanțu, hotelul Dorobanți a fost scos la vânzare de curând din cauza unor motive personale.

„Vânzarea nu are nicio legătură cu pandemia sau cu probleme financiare. Eu vând imobilul din motive personale. După cum ați observat, imobilul are funcțiune de hotel, se poate păstra ca hotel după vânzarea lui, dar se pretează foarte bine și la modificări, respectiv bloc de locuințe, clinică medicală, clădire de birouri, deoarece hotelul este construit pe cadre, iar compartimentările interioare sunt din rigips capitonat la interior cu vată minerală. Imobilul se vinde cu toate dotările”, susține omul de afaceri Gigi Dorobanțu.

Omul de afaceri Gigi Dorobanțu a mai încercat să vândă proprietatea, însă tranzacția imobiliară nu s-a concretizat

Proprietarul Hotelului Dorobanți din Iași susține că a mai încercat să vândă afacerea în urmă cu 2 ani, dar tranzacția nu s-a concretizat.

„Am mai încercat și acum 2 ani să vând hotelul, tot din motive personale. Am discutat atunci cu un potențial client, nu am ajuns la o înțelegere. Nu s-a mai concretizat nimic atunci și am renunțat o perioadă la vânzarea hotelului. Acum l-am scos din nou la vânzare și până acum nu am primit nicio ofertă. Repet, nu îl vând din cauza pandemiei de coronavirus și pot să spun că am observat că a început să își revină domeniul hotelier, care a fost afectat de pandemia de coronavirus”, a mai spus omul de afaceri Gigi Dorobanțu.

Hotelul Indiana, din centrul Iașului, deținut de omul de afaceri Marian Crețu, a fost scos la vânzare cu suma de 2 milioane de euro

O altă afacere la cheie din centrul Iașului, tot un hotel scos la vânzare în plină pandemie de COVID-19, este cel deținut de omul de afaceri Marian Crețu, cel care deține și restaurantul Moara de Foc. Proprietarul hotelului Indiana din centrul Iașului vrea să vândă imobilul cu 4 etaje cu 2 milioane de euro. Primul anunț de vânzare a fost publicat în luna martie 2020. Hotelul din Iași cu o suprafață de 500 de metri pătrați a fost construit în urmă cu 20 de ani. Omul de afaceri are nevoie de bani pentru construirea unui ansamblu hotelier și rezidențial în locul restaurantului Moara de Foc, din cartierul Păcurari, din Iași, acesta fiind unul din motivele vânzării Hotelului Indiana.

Adauga un comentariu