Local

Afaceristul acuzat că a șofat de mai multe ori fără permis, lăsat să plece acasă de către judecători!

Publicat: 10 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Afaceristul acuzat că a șofat de mai multe ori fără permis lăsat să plece acasă de către judecători

Un afacerist din Iași, cercetat pentru că ar fi șofat în repetate rânduri cu permisul suspendat, a fost lăsat de magistrați să plece acasă. Astfel, ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis contestația la arestare formulată de Marian Mărunțelu. Instanța a înlocuit arestul preventiv cu arestul la domiciliu, pentru 24 de zile, în cazul afaceristului Mărunțelu. Decizia este definitivă.
Amintim că, în urmă cu câteva zile, polițiștii au decis să îl rețină pe Marian Mărunțelu pentru 24 de ore, după ce ar fi fost prins de oamenii legii conducând fără permis pe strada Ioan Matei, din zona Hlincea. Polițiștii au menționat că l-au identificat în jurul orei 17:00 și au decis reținerea acestuia pentru 24 de ore.

Arestat preventiv, în primă instanță

Conform anchetatorilor, aceasta nu este prima oară când Mărunțelu este prins șofând fără permis de conducere.

„Pe 3 martie, agenții din cadrul Secției V de Poliție au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 62 de ani. În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a constatat faptul că acesta are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis, iar, pe baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Ulterior, acesta a fost dus la Judecătoria Iași, instanță care a admis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Însă Mărunțelu a contestat decizia la Tribunalul Iași.

Adauga un comentariu