BZI LIVE

LIVE VIDEO – Afaceristul Vasile Pușcașu în studioul BZI LIVE! Nu rata o discuție despre investiții cu capital privat și imaginea Iașului prin ochii oamenilor de business – FOTO

Publicat: 08 mai 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu

Luni, 09 mai 2022, de la ora 13:00, în cadrul emisiunii BZI LIVE va fi prezent afaceristul Vasile Pușcașu.
Patronul Hotelului Traian va discuta, în emisiunea moderată de Roxana Caraiman, despre politica ieșeană pentru promovarea Iașului, investițiile pe care intenționează să le facă în viitorul apropiat, modul în care gestionează afacerile în contextul războiului dintre Rusia și Ucraina, după ce întreg mediul de afaceri a traversat momente dificile pricinuite de pandemie.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Tags:
Comentarii
  • Alta scursura nu ati gasit? Un jeg ordinar care si_a batut joc de ieseni cu transportul mizerabil oferit de Unistil, angajatii erau umiliti, contracte de munca doar cu 2 si 4 ore, concedii de odihna neplatite conditii mizerabile de munca! Sa ne pisam pe el!

Adauga un comentariu