Actualitate

Afecțiuni cauzate de cuptoarele cu microunde. Cât sunt de periculoase

Publicat: 15 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Afecțiuni cauzate de cuptoarele cu microunde. Cât sunt de periculoase
Afecțiuni cauzate de cuptoarele cu microunde

Afecțiuni cauzate de cuptoarele cu microunde. Cuptorul cu microunde este cea mai rapidă și convenabilă modalitate de a încălzi mâncarea. Însă folosirea lui are și efecte secundare nedorite.

Magnetronul este un tub special care produce energie pentru microunde. A fost creat de doi oameni de știință în Al Doilea Război Mondial. În combinație cu sistemul radar al Marii Britanii, aceste microunde au avut capacitatea de a localiza avioanele naziste și au împiedicat o bombardare.

După câțiva ani, aceste microunde au fost găsite a fi capabile să gătească alimente, de către Percy LeBaron Spencer. Acesta a fost membru al complexului militar industrial cunoscut sub numele de Raytheon Company. Undele de radar au topit o bomboană pe care acesta o ținea în buzunar.

Acest lucru a dus în cele din urmă la crearea gamei Radar, care a fost primul cuptor cu microunde, de proporții extrem de mari. Motivul pentru care vorbim despre începuturile cuptoarelor cu microunde este pentru că explică multe despre natura lor. Indică de asemenea de ce numeroși cercetători se opun folosirii lor în zilele noastre.

Afecțiuni cauzate de cuptoarele cu microunde

Trebuie să va asigurați întotdeauna că nu va aflați în apropierea cuptorului cu microunde atunci când este pornit.

Iată care sunt efectele secundare ale microundelor, confirmate de numeroase studii:

– Sistem imunitar slăbit

– Sensibilitate mai mare la boli

– Defecte la naștere

– Reducerea rezistenței la infecții virale și bacteriene

– Cancer

Efecte negative asupra alimentelor

Pe de altă parte, cuptorul cu microunde are efecte negative și asupra alimentelor:

– elimină substanțele nutritive din alimentele noastre.

– radiațiile din aceste cuptoare deformează și distrug moleculele din alimente, ducând la crearea de compuși radioactivi dăunători.

Afecțiuni cauzate de cuptoarele cu microunde. În 1992, un studiu efectuat de către Search for Health a arătat că microundele au avut următoarele aspecte la participanți:

– Hemoglobina redusă care a condus la condiții anemice

– Creșterea semnificativă a nivelului de colesterol

– Leucocite crescute, indicând leziuni ale celulelor și intoxicații

– Laptele matern pus la microunde a fost lipsit de 96% din anticorpii săi

Chiar dacă sunteți sigur că cuptorul dvs. cu microunde este complet închis, sunteți din nou expuși unor niveluri periculoase de câmpuri electromagnetice. Acestea intră în organism și duc la probleme grave de sănătate.

Fără îndoială, aceste cuptoare prezintă un risc extrem de mare pentru sănătatea dumneavoastră. Expunerea maximă recomandată este de aproximativ 0,5mG – 2,5mG de EMF.

Si totuși nu putem nega faptul că cuptoarele cu microunde sunt cea mai rapidă și convenabilă modalitate de a încălzi mâncarea.

Cu toate acestea, sănătatea proprie și sănătatea familiei ar trebui să fie întotdeauna prioritatea dvs.

S-a dovedit că aceste cuptoare le distrug semnificativ, deci ar trebui să va concentrați pe reducerea sau eliminarea completă a efectelor acestora.

Adauga un comentariu