Magazin

Află care este cea mai în vogă metodă de îndreptare a dinților cu aparate dentare invizibile

Publicat: 23 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Află care este cea mai în vogă metodă de îndreptare a dinților cu aparate dentare invizibile

Aparatul dentar invizibil  intră în topul celor mai căutate metode de îndreptare a dinților. Dacă ai tot evitat tratamentul cu aparat dentar pentru că ți se pare că este inestetic sau că nu e potrivit pentru vârsta ta, află că nu ești singurul! Multe persoane se complac cu o dantură strâmbă deoarece se jenează să apară în fața celorlalți cu aparat dentar. Medicii specialiști ortodonți ai clinicilor DENTESSE oferă soluția tratamentului cu aparat dentar invizibil, potrivit pentru orice vârstă!

De ce să suferi din cauza dinților înghesuiți, când metodele moderne de tratament sunt atât de simple și la îndemână? Descoperă gama diversă de aparate dentare invizibile pe care o poți accesa în clinicile DENTESSE!

În funcție de complexitatea cazului și de nevoile tale, poți alege dintr-o gamă largă de aparate dentare invizibile: aparatul dentar ceramic, aparatul dentar din safir, aparatul dentar Social Six by Win, Invisalign, Win, Incognito. Nu numai că ajută estetica zâmbetului, dar aceste aparate dentare aduc și un plus de confort la purtare.

De ce să alegi aparatul dentar invizibil? Pentru că doar tu știi că porți aparat dentar, iar cei din jur observă doar rezultatele. Principala diferență dintre un aparat dentar clasic și unul invizibil ține de estetică și confort psihic.Dacă aparatele dentare tradiționale utilizează brackets metalici care sunt atașați pe fața dinților, în categoria de aparate dentare invizibile regăsești dispozitive moderne de îndreptare a dinților, care nu sunt vizibile ochiului, dar care oferă aceleași rezultate excepționale.

Aparatul dentar ceramic este opțiunea preferată de pacienții care doresc o varianta mai discretă de aparat. Acesta este foarte puțin vizibil datorită nuanței apropiate de culoarea naturală a dinților și oferă confort în timpul purtării.

Aparatul dentar safir este cel mai fizionomic aparat ortodontic aplicat  pe exteriorul dinților, îmbinând eficiența cu estetica. Brackets sunt transparenți și seamănă cu niște bijuterii, fiind o alternativă elegantă și mai puțin vizibilă a tratamentului de îndreptare a dinților, recomandat în special pentru adolescenți și adulți. Datorită safirului din care este realizat, are un efect cameleonic și își păstrează proprietățile incolore pe tot parcursul tratamentului.

 Aparat dentar invizibil Invisalign este  dispozitivul de îndreptare a dinților sub forma unei gutiere care poate fi detașată cu ușurință. Este aproape invizibil, complet personalizat și foarte ușor de purtat. Un avantaj al acestui dispozitiv este că poate fi scos în orice moment în timpul tratamentului: poți mânca orice doriţi, poți menţine o bună igienă orală şi poți alege să îl scoţi pentru scurt timp la ocazii speciale.

Aparat dentar invizibil WIN este una din acele variante de aparat dentar care se poziționează pe partea interioară a arcadei dentare. Este realizat din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate, 100% personalizat și oferă confort maxim. Ideal pentru orice vârstă!

Aparat dentar Social SIX by WIN  este asemănător aparatului dentar WIN clasic, însă se poziționează doar pe 6 dinți. Este recomandat pentru înghesuirile frontale minore și presupune o perioadă de tratament de 3-6 luni.

Aparat dentar invizibil Incognito este o soluție complet invizibilă, realizat din aur pur, un avantaj pentru persoanele cu alergie la nichel. Nu modifică conturul buzelor sau forma lor, având în vedere că toate elementele sunt poziționate pe interiorul dinților.

Aparate dentare invizibile, cea mai în vogă metodă de îndreptare a dinților.

Specialiștii ortodonți ai clinicilor DENTESSE Iași caută să ofere tuturor pacienților, indiferent de vârstă, posibilitatea să acceseze tratamente dentare care să le ofere confort psihic și fizic. Aparatele dentare invizibile vin ca cea mai bună soluție pentru toți copiii și adulții care refuză să poarte aparat dentar din jena de apărea în fața celorlalți cu brackets la vedere.

Important: O dantură strâmbă nu este o problemă care poate fi ignorată! Nu numai că are un impact negativ asupra aspectului fizic, dar atrage cu sine si alte probleme dentare: carii, probleme parodontale, îngreunarea masticației. Nu amâna tratamentul ortodontic care iți va aduce un zâmbet frumos, încredere în tine și evitarea un probleme serioase de sănătate.

Poți afla mai multe despre aparatele dentare chiar de la medicul ortodont! Programează acum o primă consultație în clinicile DENTESSE prin apel la  0232 210 105 sau completarea formularului online https://dentesse.ro/contact/.

Adauga un comentariu