Magazin

Află cele mai noi tendințe în materie de nunți la Wedding Days, în Palas!

Publicat: 16 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Cele mai intense momente sunt cele dinaintea nunții, când cauți rochia, costumul, band-ul, florile, localul și verighetele. În acest sfârșit de săptămână, la Palas, găsești specialiști din toate domeniile, pregătiți să te ajute în organizarea nunții de vis. Dacă vă doriți să spuneți marele „Da!” într-o grădină boemă sau pe o terasă cu o priveliște impresionantă, Congress Hall este locul perfect pentru voi. Treci pe la standul Congress Hall și intră în posesia verighetelor pe care ți le-am pregătit!

Timp de trei zile, Atriumul Palas devine un univers al mirilor, unde vor descoperi cele mai noi tendințe în materie de nunți și unde vor putea să își aleagă tot ce au nevoie pentru marele eveniment din viața lor: de la tipul de tort, până la florile care vor da o notă rafinată decorului. În perioada 16 – 18 aprilie 2021, Wedding Days revine, iar specialiștii din domeniu te așteaptă să îți spună cele mai noi tendințe și să îți dea idei fresh pentru ziua voastră magică.

Dacă ați visat dintotdeauna la o cununie civilă boemă, în grădina Palas, cu un decor alb și multe flori sau la o nuntă pe o terasă cu vedere spre Palatul Culturii, amenajată de profesioniști, Congress Hall este alegerea perfectă pentru voi. Primele patru cupluri hotărâte să facă marele pas anul acesta și care aleg să își mărturisească iubirea la Congres Hall primesc câte un voucher în valoare de 2.000 de lei, pe care îl pot folosi să își aleagă verighetele de la Teilor. Mai multe detalii despre cele mai importante bijuterii pe care le veți purta găsiți pe  www.congresshall.ro. Vino să descoperi propunerile Congress Hall și alege ceea ce ți se potrivește!

Când vine vorba despre rochia de mireasă, doamnele și domnișoarele sunt destul de pretențioase. În Atriumul Palas, vei descoperi toate modelele, începând cu cele tip baby doll sau empire, care te vor face să te simți ca o prințesă, până la cele tip sirenă, care îți vor scoate în evidență silueta.

Wedding Days este locul unde poți să pui la punct orice detaliu al nunții tale, cu ajutorul profesioniștilor în materie de bijuterii, make-up și hair-style. Reprezentanți ai restaurantelor te așteaptă să alegeți împreună meniul pe gustul vostru. Ofertele la serviciile foto-video, aranjamentele florale și decorațiunile pentru o nuntă originală, momentele de show sau band-urile pentru o atmosferă perfectă nu lipsesc din paleta Wedding Days.

 

 

Adauga un comentariu