Magazin

Află cum poți să îți permiți orice tratament stomatologic

Publicat: 10 iun. 2021

Vino la o consultație în una din clinicile DENTESSE și află cum poți beneficia de un tratament cu implant și coroană dentară, numai cu 75 de lei pe lună.

Citește mai jos mai multe despre planul de finanțare prin TBI Pay realizat direct din clinică, fără a fi nevoie să  te deplasezi la bancă. De acum îți va fi mai simplu să plătești orice tratament dentar de care ai nevoie!

Cât costă să îți înlocuiești un dinte lipsă, cu implant și coroană dentară?

Nu-ți mai ascunde zâmbetul și alege să te bucuri de o dantură completă! Specialiștii recomandă implantul dentar ca fiind cea mai bună opțiune de înlocuire a dinților lipsă, pentru că redă întocmai estetica și funcționalitatea dinților naturali.

În cadrul clinicilor DENTESSE, toți pacienții beneficiază de soluții profesionale de tratament pentru înlocuirea dinților pierduți, ce include implant și coroană dentară, cu tarife începând de la 75 lei/lună. O echipă medicală specializată realizează întreaga intervenție chirurgicală utilizând tehnologii digitale avansate și tehnici de lucru moderne, asigurând astfel reușita tratamentului.

Cum aplici pentru planul de finanțare a tratamentelor stomatologice în clinicile DENTESSE?

Poți să plătești implantul dentar  sau orice alt tratament dentar de care ai nevoieprin soluția unui plan de finanțare în rate. După ce ai realizat consultația cu medicul implantolog și te-ai hotărât că vrei să apelezi la acest tratament, poți deschide direct din clinică un credit personalizat, prin TBI Pay , de la 6 până la 60 de rate. Astfel, poți să fii relaxat că vei reuși să accesezi tratamentul de care ai nevoie, iar plata acestuia se va realiza în cel mai simplu, transparent și ușor mod posibil. Trebuie să ai la tine doar cartea de identitate, fără să fie nevoie să faci alte drumuri. Aplică acum pentru un plan de finanțare direct din clinică, fară să te deplasezi la bancă!

Cine poate aplica?

Toți pacienții cu probleme dentare ar trebui să cunoască acest avantaj al finanțării planurilor stomatologice în rate. Dacă ai vârsta cuprinsă între 18-75 ani poți afla mai multe despre plata în rate a tratamentului dentar chiar de la unul din consilierii clinicilor DENTESSE.

Programează-te acum la o consultație prin apel la 0232 210 105 sau prin completarea formularului online aici: https://dentesse.ro/contact/.

Adauga un comentariu