Magazin

Afla de ce sa-ti promovezi afacerea online prin advertoriale seo de la Mogu.ro

Publicat: 26 ian. 2021
Advertoriale SEO - Mogu

Exista o serie de metode de promovare online prin care sa cresti audienta pe site-ul sau magazinul tau, insa una dintre cele mai des utilizate este cea prin advertoriale seo. Este un tip de reclama mascata, foarte bine structurata si gandita, pentru a oferi in acelasi timp, continut de calitate, dar si trimiteri mai mult sau mai putin subtile spre site-ul sau brandul care se doreste a fi promovat.

Indiferent ca te afli la inceputul afacerii online sau vrei sa readuci la viata un site mai vechi, prin advertoriale seo ai sansa de a obtine, intr-un timp relativ scurt, mai multa popularitate brandului personal, si cu timpul, o pozitionare mai buna in motoarele de cautare. Prin advertoriale seo iti poti creste traficul pe site si numarul de conversii.

Ce sunt adevertorialele seo?

Advertorialul seo se prezinta sub forma unui articol normal, cu continut de calitate, dar care are inserat trimiteri direct sau mascate spre un site, pagina sau brand. Aceste articole platite sunt perfecte pentru aproape orice domeniu, fiind mult mai eficient decat reclamele clasice, pentru ca aduc in vederea potentialilor clienti, subiecte care ii intereseaza in mod direct, determinandu-i sa descopere mai multe prin accesarea link-ului inserat in text.

Exista doua tipuri principale de advertoriale, cele clasice si cele centrate pe brand awareness. prin advertoriale seo clasice, se transmit informatii relevante publicului tinta, dar fara sa se specifice in mod directe numele brandului sau adresa site-ului. Advertorialele de brand awareness au acelasi continut de calitate, insa contin trimiteri directe spre pagini, conturi social media sau alte site-uri. Se prezinta mai ales sub forma de communicate de presa si se pot dovedi mai eficiente decat o reclama directa asupra afacerii online.

Reteta perfecta de promovare seo

Daca vrei sa ai parte de rezultate maxime atunci cand apelezi la promovarea prin advertoriale cel mai bine este sa alegi o metoda care combina ambele tipuri, advertorialele seo si advertorialele brand awareness. Prin acest mod se promoveaza brandul sau site-ul, iar in acelasi timp se poate obtine o pozitionare mai buna in motoarele de cautare. De ce este cea mai eficienta metoda? Pentru ca, uneori, Google poate sa detecteze advertorialele ca articole platite, iar acest lucru duce inevitabil la o serie de restrictii si probleme. Insa, prin combinarea celor doua caracteristici si printr-un continut de calitate, se reduc foarte mult sansele de a intampina probleme din partea motoarelor de cautare.

De ce sa apelezi la o agentie seo?

Chiar daca te poti ocupa singur de realizarea, redactarea si publicareaadvertorialelor, este intotdeauna indicat sa apelezi la o agentie seo, pentru ca vei avea parte de servicii perfect optimizate pentru ce ai tu nevoie. In functie de ce tip de abonament alegi, poti beneficia de un volum generos de advertoriale seo, care ar fi imposibil de redactat, in timp ce trebuie sa te ocupi de afacerea ta online. Prin apelarea la un ajutor specializat, advertorialele seo sunt optimizate pentru a nu fi detectate de motoarele de cautare, se bazeaza pe continut de calitate si sunt publicate pe platforme cu notorietate mare si de incredere, pentru a conferi o credibilitate mai mare brandului/site-ului promovat.

Daca pana acum nu ai mai auzit de promovarea prin advertoriale seo este sansa ta de a experimenta un mod eficient si modern de crestere a traficului si numarului de conversii pe site-ul tau, cu minim de efort.

 

 

Adauga un comentariu