Magazin

Ai grijă de angajații tăi prin igienizarea și curățarea spațiilor de lucru

Publicat: 02 dec. 2020

De cate ori ți-a făcut plăcere să lucrezi într-un spațiu de biouri fară o igienă corespunzătoare? Iți spunem noi. Niciodată. Când mergi la muncă, vrei să fie ordine și curat. Igienizat. Și așa ai o grămadă de dosare pe birou și în spatele tău, iar munca multă vine cu ceva dezorganizare. Așa că, spațiul în care lucrezi trebuie să fie curățat frecvent.

Că vorbim despre spații de birouri, spații industriale, vestiare sau toatele, administratorii responsabili cu igiena și curățenia la locul de muncă au o misiune foarte importantă: aceea de a menține toate spațiile igienizate corespunzător, menținând totodată costurile și impactul asupra mediului redus. Dar cum faci asta?

Care este secretul curățeniei și igienizării corspunzatoare a spatiilor unde lucrează angajații?

Pai primul pas este simplu. Apelezi la un furnizor de specialitate, care îți poate oferi gratuit informații cu privire la produsele de care ai nevoie, în funcție de spațiile tale.

Așadar, vei folosi în primul rând produse profesionale. Produsele profesionale sunt superioare produselor tradiționale de curățenie atunci când vorbim despre eficiență. Acestea sunt concepute special cu un grad crescut de eficiența în medii profesionale. Așadar, veți depune mult mai puțin efort în ceea ce privește curățenia și întreținerea ei cu produsele profesionale.

Costuri reduse? CUM?

Al doilea aspect pozitiv este că producătorii au conceput produsele profesionale cu o eficiență crescută și cu un impact puternic în reducerea costurilor de utilizare. De ce? Ne dorim calitate crescută la un preț optim. De exemplu, un detergent concentrat necesită o diluție de 10ml la 1 l de apă și este gata de utilizare. Prosoapele de hârtie și hârtia igienică împreună cu un dispenser potrivit pot reduce cu până la 40% risipa hârtiei. Iți imaginezi deja cât de mult poți reduce costurile?

Protejăm și natura? Waw!

Apoi, ne dorim să fim prietenoși cu mediul. Firmele specializate cu igiena profesională iți pot recomanda produse care eco, care nu afectează mediul înconjurător precum produsele tradiționale de curățenie. Chiar și evitarea risipei de hârtie devine o metodă de protejare a naturii și a copacilor. De asemenea, când ne gândim la spălatul pe mâini și protejarea naturii, puteți utiliza chiar săpunul spumă – este necesară o cantitate mai mică cu 50% fața de săpunul normal lichid pentru o spălare corecta și ajunge în cantități reduse în natură.

Te-am convins, nu? Cui nu i-ar placea să aibă parte de produse profi, cu eficiență maxima, care iți reduc din efoturile și timpul de curățenie, dar mai ales, iți reduc din costuri. Și poți  proteja și natura în același timp! Magazinul online Sterge.ro ofera produse cu o eficienta crescuta si un pret corect. Livrarea rapida si garantia produselor sunt garantate!

Adauga un comentariu