Magazin

Ai nevoie de implanturi dentare, dar amâni mereu momentul? Iată câteva informații utile!

Publicat: 04 aug. 2020
implanturi dentare

Chiar dacă dantura incompletă provoacă disconfort, multe persoane amână tratamentul cu implanturi dentare, din cauza „fricii de dentist”. La prima vedere, inserarea unui implant dentar pare a fi o procedură foarte dureroasă, dar în realitate nu este deloc așa!

În cazul în care până acum te-ai temut de acest tratament stomatologic, ar trebui să știi că intervenția de plasare a implanturilor este mult mai puțin invazivă decât alte proceduri.

În timp ce tratamentul cu punți dentare implică devitalizarea a doi dinți învecinați, adică scoaterea nervului, intervenția de implantare se desfășoară sub anestezie, fără ca pacientul să simtă durere și fără ca ceilalți dinți să fie afectați.

Dacă vei apela la o clinică stomatologică cu prestigiu, așa cum este Dental Excellence, vei beneficia de cele mai moderne servicii de implantologie dentară. Pentru a insera implanturi dentare, medicii vor folosi o aparatură de ultimă generație, iar tu îți vei recupera integritatea danturii fără dureri sau complicații.

Un alt aspect important pe care ar trebui să-l știi este faptul că implantul dentar este foarte rezistent. Durata lui de viață poate ajunge chiar până la 25 de ani, astfel că nu va trebui să-ți faci griji cu privire la dantură pentru o perioadă îndelungată de timp. Te vei bucura de un zâmbet perfect și de o dantură funcțională!

implanturi dentare

Tratamentul cu implanturi dentare este soluția optimă și pentru cazurile mai severe. Astfel, dacă suferi de atrofia oaselor maxilare, în prima etapă a tratamentului, vei beneficia de proceduri de adiție osoasă care vor reconstitui fundația perfectă pentru implanturi.

În plus, după ce implanturile vor fi inserate și tratamentul va fi complet, vei avea senzația unor dinți perfect naturali. Metoda de implantare se bazează pe principiile naturale de funcționare a danturii, așa că nu te vei confrunta cu niciun disconfort.

Rădăcina artificială din titan va fi fixată în osul maxilar sau mandibular, apoi va fi adăugat un bont protetic ca element de legătură și, la final, va fi montată o coroană dentară de ceramică care se va simți și va arăta la fel precum dinții tăi naturali.

Acest tratament va împiedica procesul de migrare a dinților învecinați, care apare în urma pierderii unui dinte, și îți va reface zâmbetul fermecător de altădată.

Mai mult decât atât, trebuie să știi că nu există o limită superioară de vârstă pentru tratamentul cu implanturi dentare. Orice persoană cu o stare bună de sănătate care a depășit vârsta de 16-18 ani poate apela cu încredere la acest tratament.

Contactează o clinică stomatologică cu experiență, iar medicii vor găsi cea mai bună rezolvare pentru problemele cu care te confrunți!

Ce trebuie să faci după ce apelezi la implanturi dentare?

Pentru a crește durabilitatea implanturilor și pentru a preveni problemele dentare, trebuie să ții cont de următoarele sfaturi:

– folosirea aței dentare de două ori pe zi si efectuarea unui periaj riguros;

– utilizarea apei de gură fără alcool;

– efectuarea unor controale stomatologice regulate;

– evitarea alimentelor greu de mestecat, precum bomboane, nuci și alune.

Prin urmare, acum că ai aflat mai multe detalii despre acest tratament stomatologic, nu mai amâna vizita la medic! Programează-te la clinica stomatologică Dental Excellence și bucură-te de tratamente moderne la prețuri competitive!

 

 

 

 

Adauga un comentariu