Magazin

Ai vaginul prea umed? Vezi ce trebuie sa faci

Publicat: 07 apr. 2011
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ai vaginul prea umed Vezi ce trebuie sa faci
1

Femeile au de obicei probleme cu lubrifierea insuficienta a vaginului, dar unele dintre ele se confrunta cu o problema diferita – vaginul lor este prea umed! Lubrifierea vaginala excesiva poate fi neplacuta

In timp ce unele femei se plang ca vaginul lor nu este suficient de umed in timpul actului sexual si au nevoie sa foloseasca intotdeauna lubrifiant, unele femei au o problema cu totul diferita. Faptul ca un vagin este uscat poate provoca raporturi sexuale dureroase si creste riscurile de a te infecta cu boli cu transmitere sexuala. Dar femeile care au probleme cu lubrifierea vaginala excesiva sunt adesea in imposibilitatea de a se relaxa complet in timpul actului sexual deoarece sunt ingrijorate ca acest lucru il deranjeaza pe partener.

Lubrifierea vaginala excesiva duce si la diminuarea senzatiilor, deoarece o femeie, precum si partenerul ei, simt mai putin frecarea corpurilor lor. In plus, actul sexual oral este dificil atunci cand un barbat are inhibitii.

Lubrifierea vaginala este un semn de excitare puternica
Lubrifierea vaginala arata cat de excitata este, de fapt, o femeie. Numai femeile isi fac griji de obicei in privinta lubrifierii vaginului lor, deoarece partenerul de obicei nu se simte deranjat sau nu se plange de problema, sustin sexologii.

Este dificil de determinat de ce apare lubrifierea excesiva
Unele femei experimenteaza lubrifierea excesiva numai cu un anumit barbat si nu cu toti partenerii lor, in timp ce altele au aceasta experienta la fiecare contact sexual. La unele femei lubrifierea excesiva apare din cauza menopauzei, dar uneori poate fi declansata si de un preludiu lung.

Sexul anal este mai usor
Lubrifierea vaginala excesiva este un avantaj pentru cuplurile care practica actul sexual anal. Nu este necesar pentru acestia sa se opreasca si sa aplice lubrifiant inainte de penetrarea anala care uneori dureaza prea mult si pot aparea probleme de erectie. Un vagin cu adevarat umed este un substitut foarte bun pentru lubrifiant, este natural si nu provoaca alergii.

Cand va deranjeaza pe amandoi
In cazul in care lubrifierea excesiva este deranjanta pentru amandoi, solutia este usoara. Ar trebui sa pastrezi mereu batiste de unica folosinta la indemana pe care le poti folosi pentru a te „usca” inainte de actul sexual. Unele cupluri rezolva problema prin faptul ca partenerul ii face mai intai sex oral femeii si abia apoi o penetreaza.

Ce pozitii sexuale sunt recomandate?
In cazul in care nu-ti place lubrifierea vaginala excesiva, anumite pozitii sexuale pot fi de ajutor, de asemenea. Sexologii recomanda pozitia in care stati amandoi pe o parte sau doggy style, deoarece acestea ofera mai multa frecare. In cazul in care femeia abia simte penetrarea din cauza lubrifierii excesive, ea se poate stimula suplimentar cu degetele, ceea ce o va ajuta sa ajunga la un orgasm mult mai repede.

Adauga un comentariu