Local

Aici sunt banii dumneavoastră! Un deputat din Cluj face un circ ieftin şi lamentabil AUDIO

Publicat: 10 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Aici sunt banii dumneavoastră Un deputat din Cluj face un circ ieftin şi lamentabil  AUDIO

Momente incredibile şi penibile astăzi, la Iaşi. Un deputat din Cluj a venit pentru a face ce ştie el mai bine, un circ ieftin şi de prost gust. Deputatul USR, Emanuel Ungureanu a vizitat astăzi Iaşul pentru a face două plângeri penale pe numele unor manageri de spitale din Iaşi.

Un deputat clujean a anunțat cu surle și trâmbițe că vine la Iași, pentru a depune plângeri penale. El a venit azi dimineață, cu întârziere, la sediul DNA. Ulterior, Emanuel Ungureanu, deputat USR, a avut de făcut observații la adresa procurorilor anticorupție ieșeni. Clujeanul a susținut că a depus plângeri la adresa conducerilor a două unități medicale ieșene

Un deputat USR, Emanuel Ungureanu, pare a fi pus pe a-și face reclamă pe bani publici. Ungureanu a anunțat ieri că, marți, va veni la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) Iași, pentru a depune două plângeri penale, pe numele unor persoane din sistemul medical ieșean. Asta, pentru a se asigura că are „acoperire” cel puțin la nivel local, dacă nu și național.
Deși a precizat în postarea sa pe Facebook că va ajunge la sediul DNA Iași marți, la ora 9.00, acesta a ajuns în jurul orei 9.25 și a intrat fără prea multe comentarii în sediul DNA Iași.
De remarcat este faptul că Ungureanu e deputat de Cluj, dar, în mod cel puțin bizar, pare extrem de preocupat de ceea ce se întâmplă sau ceea ce nu se întâmplă prin spitalele din Iași! Din câte se pare, unitățile medicale din Cluj funcționează „la turație maximă”, astfel că unii deputați par a-și extinde… „aria de atenție”.

 

Adauga un comentariu