Sport

Ajax se destramă complet! Chelsea a pus ochii pe încă un star al olandezilor, după ce l-a luat pe Ziyech

Publicat: 14 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ajax se destramă complet Chelsea a pus ochii pe încă un star al olandezilor după ce l-a luat pe Ziyech

Chelsea a obținut deja semnătura lui Hakim Ziyech, care va veni sub comanda lui Frank Lampard începând din vară, dar londonezii ar mai putea lua un jucător de la Ajax.
Talentatul atacant marocan încearcă să-i convingă pe șefii de pe Stamford Bridge să-l transfere pe titularul din poarta olandezilor, Andre Onana (23 de ani), notează englezii de la Daily Mail. Această idee ar putea fi pe placul oficialilor lui Chelsea, mai ales că aceștia caută un înlocuitor pentru spaniolul Kepa Arrizabalaga.

Andre Onana este portarul lui Ajax din 2015

Potrivit sursei citate, un transfer al lui Onana pe Stamford Bridge ar costa în jur de 40-50 de milioane de lire sterline, asta după ce londonezii au mai plătit încă 36 de milioane de lire sterline pentru transferul lui Ziyech.
Andre Onana este portarul lui Ajax din 2015, an în care olandezii au plătit 150.000 de euro pentru a-l transfera de la echipa U19 a Barcelonei. Acesta mai are contract cu campioana Olandei până în 2022.

Premier League, suspendată din cauza pandemiei de coronavirus

După ce toate campionatele importante din lume și-au suspendat activitatea, și Premier League a anunțat pe site-ul oficial că și campionatul din Anglia va fi suspendat, până pe 4 aprilie!
Într-un comunicat postat pe site, reprezentanții Premier League au anunțat că nu se vor mai disputa meciurile din campionat, din cauza COVID-19, după ce Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, dar și unii jucători au fost bănuiți sau depistați pozitiv cu coronavirus.
În cazul în care situația nu se îmbunătățește, Premier League va reveni mai târziu de 4 aprilie. Oficialii au anunțat că toate modificările ulterioare vor fi anunțate prin intermediul site-ului.

Adauga un comentariu