Sport

Al 3-lea oraș care nu știe dacă poate găzdui EURO 2020. Pe 30 aprilie este termenul limită

Publicat: 28 apr. 2020

După Roma și Bilbao, acum și Copenhaga vine și anunță că nu știe dacă poate finaliza noul proiect pentru EURO 2020 la termenul impus de UEFA.
30 aprilie este termenul până la care cele 12 orașe desemnate gazde pentru turneul final urmează să prezinte la UEFA garanțiile scrise pentru organizarea meciurilor.
Bucureștiul a confirmat oficial încă de la începutul lunii aprilie că are spijinul necondiționat al Primăriei Capitalei și al Guvernului României în angajamentele asumate.
În aceste condiții nu este exclus ca meciurile care urmează să fie organizate în orașele respective să fie redistribuite. Inclusiv Bucureștiului, care e gata să le preia!

Copenhaga ar putea renunța la EURO 2020

Pe stadionul Parken din Copenhaga ar urma să se dispute jocurile Grupei B, Danemarca-Finlanda, Danemarca-Belgia și Rusia-Danemarca, plus o optime de finală.
Cel mai înalt oficial al federației daneze a precizat pentru Sky Sports că „rămâne îngrijorat” și că „sunt șanse 50-50 de a putea găzdui meciurile”.

„La DBU (n.r.- federația daneză) suntem gata să găzduim patru meciuri ale Campionatului European în vara anului 2021, dar nu putem face acest lucru fără sprijinul necondiționat al partenerilor noștri”, a declarat Jesper Moller, președintele federației daneze.

„Suntem mulțumiți de susținere, dar există cale lungă de parcurs și voi fi sigur doar când vom avea un acord final”.

Cel mai probabil, UEFA va primi solicitarea extinderii termenului limită.

Care sunt cele 12 orașe care găzduiesc meciuri de la Euro 2020

Copenhaga
București
Amsterdam
Dublin
Bilbao
Budapesta
Glasgow
Baku
Roma
Sankt Petersburg
Londra
Munchen

Adauga un comentariu