Sport

Alarmă la Fenerbahce! Clubul care a intrat pe fir pentru a-l transfera pe Bogdan Planic

Publicat: 01 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alarmă la Fenerbahce Clubul care a intrat pe fir pentru a-l transfera pe Bogdan Planic

Oficialii celor de la Fenerbahce vor să-l transfere pe Bogdan Planic (28 de ani), de la FCSB. Presa din Turcia a vorbit despre acest subiect și a subliniat îngrijorarea bașkanilor grupării din Istanbul legată de faptul că fundașul sârb este vizat și de rușii de la FC Ural.

„O veste proastă a ajuns la urechile șefilor de la Fenerbahce, care lucrează în continuare la transferul lui Bogdan Planic. Sârbul celor de la FCSB, despre care s-a pretins că ar fi fost luat de CS U Craiova, se mai află pe lista celor de la FC Ural, dar și al nemților de la Eintracht Frankfurt”, au notat cei de la fanatik.com.

În acest moment, singura certitudine este că Planic se află în șomaj tehnic la FCSB, iar situația sa este una ingrată. Gigi Becali s-a supărat pe jucătorul său pentru că acesta n-a fost de acord cu micșorarea contractului, pentru o perioadă de șase luni, spre deosebire de mare parte dintre colegii săi.

Așa că Becali a transmis că Planic, care mai are un an de contract cu roș-albaștrii, poate fi cumpărat cu suma de 500.000 de euro. Gruparea turcă a mai fost interesată de sârb și în iarnă. Atunci, Fenerbahce i-a făcut o ofertă jucătorului de la FCSB, însă acesta nu a acceptat-o.

Ce a spus Gigi Becali despre Bogdan Planic

Cotat la 1,8 milioane de euro, apărătorul sârb se află într-o situație ciudată la FCSB. Potrivit agentului său, Planic devine liber pe 30 iunie 2020, însă conducerea lui FCSB susține că fundașul central mai are contract pe un an.

„Voi credeți că eu stau să mă rog de Planic? Nu, tată! Să fie sănătos, dar adio postul de titular la FCSB. Mi-a demonstrat că nu are caracter, iar mie mi s-a părut că este un jucător problematic încă de când am semnat prima dată contractul cu el.

Și atunci au fost unele probleme cu el pe la negocieri, iar mie nu mi-au plăcut deloc încă de la început fazele pe care le-a făcut”, spunea omul de afaceri în urmă cu câteva zile.

Adauga un comentariu