Lifestyle

Albirea dinților și curățarea pantofilor: moduri neobișnuite de a folosi o banană

Publicat: 25 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Albirea dinților și curățarea pantofilor moduri neobișnuite de a folosi o banană
Bananele nu ar trebuii sa lipseasca din dieta ta

Bananele sunt fructele preferate la o mulțime de oameni! Acest produs este primul introdus în alimentația unui copil sub un an, deoarece banană este bine digerată și absorbită, având și o compoziție excelentă, bogată în oligoelemente și vitamine. Știați că, datorită compoziției optime, vă puteți albi dinții cu coji de banană? Conținutul ridicat de potasiu, magneziu, mangan din banană poate fi utilizat pentru a îndepărta petele de pe suprafața dinților.

Albirea dinților cu coajă de banană

Coajă de banană conține o cantitate mare de potasiu, magneziu și mangan, care au proprietăți de curățare , în timp ce calciul și vitamina D întăresc smalțul dinților. Pentru albire, luați o bucată de coajă și frecați-vă interiorul dinților timp de trei-patru minute. După aceea, dinții trebuie să fie periați, că de obicei, cu pastă de dinți pentru a îndepărta fibrele rămase și zahărul, care este bogat în banane. Rezultatele vor fi vizibile după câteva aplicații.

Măști pentru față din banane

Banană este un bun hidratant; Măștile cu banane ajută la calmarea pielii iritate, o hrănesc cu umiditate și vitamine, o fac moale, suplă și radiantă. Banană conține vitaminele A, C, B6 și B12, iar acizii fructiferi funcționează că un peeling ușor – exfoliază particule de piele. Pentru tenul gras, este recomandat să amestecați o banană cu suc de lămâie și gălbenuș de ou, pentru pielea uscată – cu ulei de măsline și făînă de orez, iar pentru o mască antirid, adăugați miere și cremă grea în banană. Păstrați oricare dintre măștile pe față timp de 10-15 minute, apoi clătiți cu apă caldă.

Îngrijirea plantelor

Interiorul coajei este de asemenea excelent pentru curățarea frunzelor dure ale plantelor de casă. Coajă poate fi folosită pentru fertilizarea florilor . Fosforul și potasiul în compoziția să întăresc rădăcinile florilor și promovează producția de enzime pentru creșterea activă a acestora. Calciul interacționează cu azotul din sol pentru a ajută plantă să absoarbă mineralele, în timp ce magneziul susține sinteză fotochimică necesară sănătății plantelor. Pentru a crea un îngrășământ organic, trebuie să tăiați coajă în mai multe părți și să o umpleți cu apă. Această compoziție este păstrată la frigider aproximativ o săptămână.

Lustru de pantofi

Banană va ajută, de asemenea, că lac de încălțăminte temporar, dacă rămâneți fără crema obișnuită. Pentru că pantofii și cizmele să pară frumoase, îndepărtați fibrele de pe pielea bananelor și ștergeți pantofii cu ea, apoi faceți la fel cu un prosop de hârtie curat sau o cârpă moale. În același mod, puteți lustrui articole din argint și mobilier din piele, numai în aceste cazuri va fi necesar să le clătiți cu apă sau să le ștergeți cu o cârpă umedă.

Adauga un comentariu