Sport

Alegerea inedită făcută de Juventus! Ce jucător e dorit din iarnă lângă Cristiano Ronaldo!

Publicat: 03 dec. 2020
Pe cine vor șefii lui Juventus să aducă în ofensivă, alături de Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Juventus se află abia pe poziția a patra în Serie A, la 6 puncte în spatele liderului AC Milan, iar echipa nu arată deloc bine. Ofensiva condusă de Cristiano Ronaldo nu a dat randamentul scontat până acum, iar Andrea Pirlo pare să nu găsească soluții. Deși Alvaro Morata a avut evoluții extrem de apreciate, bianconerii sunt în continuare în căutarea unui atacant.
Alesul lui Juventus este nimeni altul decât Olivier Giroud, atacantul lui Chelsea, potrivit unor surse care anunță că francezul este și pe lista celor de la Inter.

Cifrele lui Olivier Giroud și soluțiile ofensive ale lui Juventus

Aceasta pare o alegere cel puțin ciudată din partea campioanei Italiei, în condițiile în care Giroud are 34 de ani. Campion mondial cu naționala Franței în 2018, fără a înscrie însă niciun gol, atacantul intră în iarnă în ultimele 6 luni de contract cu Chelsea și ar ajunge la Juventus pentru o sumă modică.
Giroud a înscris doar 2 goluri în cele 9 meciuri în care a îmbrăcat tricoul lui Chelsea în acest sezon, în toate competițiile. Cristiano Ronaldo, Federico Chiesa, Dejan Kulusevski, Federico Bernardeschi, Paulo Dybala și Alvaro Morata sunt soluțiile ofensive pe care Andrea Pirlo le are la dispoziție în acest moment, la Juventus.

Adauga un comentariu