Local

Alegeri locale 2020. Vasile Crețu, favoritul cetățenilor localității Cotnari

Publicat: 27 sept. 2020
Alegeri locale 2020
Alegeri locale 2020

Alegerile locale pentru Primăria localității Cotnari au fost câștigate de Vasile Crețu. Acesta face parte din Partidul Social Democrat. În cursa pentru funcția de primar au intrat Constantin Malauti PNL, Dumitru Simionescu Pro Romania, Elvis-Emilian Grigorovici USR, Vasile Baeanu PMP și Vasile Cretu PSD.

Comentarii
  • Foarte bine!
    Unul care toarnă la gardă tot si el conduce rangă si altul care trage investitii doar ptr catolici si biserica ortodoxă nu. App cei care au rupt live urile pe facebook ca fac ai dreg, ar fi bine sa invete sa vorbească

  • Joker12.
    Cetatea de pe dealul Catalina a fost stricată de plozii sălbatici din staul de lângă. Ei au spart si stricat tot acolo. Daca acei copii erau educați, nu se ajungea la degradare. Dar parintii i au invatat sa arunce cu pietre si sa sparga tot acolo. Asa ca ptr o educație bună a copiilor, nu trebuie sa intervina primarul.

  • Hmmm nasol dar era de așteptat, cine stă lângă Geaninuta fund de fier,pierde tot! Uofff ce vremuri grele…. visul ei să fie lângă un primar se năruie constant, dar până când o viață amară? Imi pare rau Constantine…

  • Uofff ce vremuri grele pentru Geaninuta, fund de fier! Visul ei de a avea iubire,amant sau orice,doar sa fie primar se năruie constant…pana cand o viață amară! Imi pare rau Constantine,dar lângă ea niciodată nu vei fi câștigător!

Adauga un comentariu