International

Alegeri locale surpriză în Rusia. O femeie de serviciu, primăriţă în Povalikhino

Publicat: 04 oct. 2020

O femeie de serviciu, pusă de primar să candideze ca să existe un contracandidat, a câştigat alegerile: „El a fost uimit şi ea a fost uluită”
Primăria din Povalikhino, Rusia.

Femeia de serviciu din primăria unei localităţi din Rusia a fost aleasă primar după ce edilul în funcţie, candidat pentru un nou mandat, a pus-o pe femeie să candideze ca să existe doi candidaţi, aşa cum prevede legea, potrivit BBC.

Potrivit sursei citate, pentru că nimeni din sat nu s-a înscris pentru a fi contracandidatul lui Nikolai Loktev, care reprezintă partidul pro-Kremlin Rusia Unită, primarul a convins-o pe Marina Udgodskaya, femeia de serviciu din primărie, să candideze în algeri împotrivă să.

Surpriză a apărut în momentul în care femeia de serviciu a câştigat alegerile. „El a fost uimit şi ea a fost uluită”, a declarat o femeie din localitate.

Asaltată de telefoane pentru interviuri, femeia ajunsă primar nu mai răspunde la telefon şi încearcă să evite lumea până la sfârşitul acestei săptămâni, când va fi instalată oficial în funcţie.

Într-un interviu dat mai devreme, a apărut copleşită de victorie, descriindu-se drept o „falsă” candidata, care „nu era pregătită” pentru o promovare atât de mare, mai arăta digi24.ro.

„Nu credeam că oamenii mă vor vota”, a declarat ea pentru canalul de ştiri Telegram Podyom. „Nu am făcut nimic!”, a mai completat femeia.

Adauga un comentariu