Magazin

Alegeți trambulina pentru distractie nelimitată

Publicat: 10 dec. 2019

Bucuria anilor copilăriei trebuie să fie nelimitată, iar pentru asta merită să căutați stimulente pentru joacă și distracția piticilor. Una dintre cele mai sigure variante pentru joacă este oferită de produsele din gama trambuline copii cu destinație de utilizare la exterior sau interior.

Trambulina modernă este un produs extrem de sigur pentru jocul copiilor. Faptul că se vor află pe o plasa elastică nu înseamnă că ar putea cădea la sol pentru că produsele sunt special concepute pentru a ține copii la interior într-un spațiu securizat cu ajutorul unei plase de siguranță. Joaca copilului pe trambulină copii este considerată mai sigură în comparație cu jocul obișnuit la sol sau cu mersul pe bicicletă.

Privind pentru început această perspectiva pe care o oferă gama de trambuline copii va veți pune întrebarea pe care dintre ele este mai potrivit să o alegeți. În prezent sunt disponibile în magazinul specializat mai multe modele. Fiecare dintre acestea folosesc același principiu de utilizare și anume plasa elastică care asigura atât săritură copiilor, dar mai ales atenuarea căderii la nivelul plasei.

Doar la prima privire s-ar putea să aveți un moment de îngrijorare, însă nu aveți de ce să va temeți. Aceste plase pentru trambuline copii sunt confecționate dintr-un material cu proprietăți excelente de elasticitate și înainte de a fi pus în producție pentru dotarea acestor trambuline s-au făcut teste pentru rezistență la întindere și la rupere.

Acum, nu trebuie să va imaginați că plasa de pe trambulinele pentru copii poate să susțină un număr nelimitat de copii la joacă. Din acest motiv și pentru siguranța completă verificați două aspecte înainte de a cumpără trambulină. Primul, câți copii estimați că vor avea parte de distractie nelimitată pe trambulină, mai precis greutatea lor însumată. Al doilea, verificați care model de trambulină copii se încadrează la această valoare. Asta înseamnă că în fișa tehnică greutatea maximă admisă de producător pe plasa, nu trebuie să depășească greutatea însumată a copiilor pe care îi lăsăți la joacă.

 

Dacă acest aspect este pus la punct nu va rămâne decât să alegeți modelul de trambuline copii care se încadrează în funcție de spațiul disponibil pentru instalare. De regulă imaginile de prezentare nu pot exemplifica suficient de clar realitatea dimensională a acestor produse. Prin urmare citind informațiile din fișa tehnică și având o ruleta la îndemână nu veți avea nicio surpriză când veți monta modelul pe care îl comandați.

În dotarea trambulinelor pentru copii aveți incluse la majoritatea modelelor plasa de protecție și o scară metalică pentru accesarea zonei de joacă. Înainte de a oferi copiilor spațiul pentru sărituri, verificați că montajul să fie impecabil.

Ne veți ceda niciodată rugăminților copiilor de a folosi trambulină în număr mai mare decât este permis conform greutății maxim admise. Puneți în ordine acest aspect prin implicarea unei persoane adulte care va gestiona timpul de joacă al copiilor, creând astfel mai multe grupe de joacă ce au acces pe rând la plasa elastică.

Pentru amplasarea de trambulinei căutați o zona plană și la o distanță sigură de obiecte fixe și dure, pereți sau copaci, ori alte obiecte care pot distruge plasa prin agățare sau rupere. Pentru zilele de iarnă când trambulina nu este utilizabilă, o demontați cu grijă și ii ambalați în saci din polietilenă componentele. Pentru că produsul să fie perfect utilizabil și în următorul sezon de joacă, toate componentele le veți depozita într-un spațiu ferit de umezeală și temperaturi negative.

 loading...

Adauga un comentariu