International

Alertă cu bombă la Festivalul de film de la Cannes

Publicat: 15 iul. 2021
Festivalul de film de la Cannes
Festivalul de film de la Cannes

A fost declanșată alerta cu bomba la Festivalul de film de la Cannes, conform France Info, informează Mediafax.

Zi cu emoţii bune dar şi mai puţin bune la Cannes. Programul festivalului a fost dat peste cap de o alertă cu bombă.

Forţele de ordine au securizat zona, iar oamenii au fost evacuaţi imediat, inclusiv persoanele de la centrele comerciale din zonă, restaurante şi iahturi, conform France Info.

Din cauza ameninţării cu bombă, şedintele foto programate astăzi au fost anulate. Pachetul cu pricina a fost găsit şi aruncat în aer de către pirotehnişti.

În ciuda amenințării de pericol, mulțimi de spectatori au fost văzuți adunându-se pe străzile din jur, în timp ce forțele de ordine locale păzeau zona.

Potrivit publicației The Associated Press, teama de explozie a dus la evacuarea sălii Debussy, pentru scurt timp, înaintea primei proiecții a filmului Redoubtable al lui Michel Hazanavicius, care era în competiție pentru premiul Palme d’Or.

S-a raportat că un rucsac a fost lăsat nesupravegheat la intrarea în Palais des Festivals.

O purtătoare de cuvânt a festivalului a declarat, potrivit The Hollywood Reporter: „În urma rapoartelor despre un obiect suspect în auditoriul Debussy, a fost inițiat protocolul de siguranță, iar foaierul teatrului a fost evacuat ca măsură de precauție. Procedura de verificare a clarificat problema și totul a revenit în ordine. ”

Nu este prima dată când o astfel de sperietură a întrerupt procedurile strălucitorului festival de film, care a început acum 74 de ani în 1946.

Săptămâna trecută, Variety scria că hoții intraseră în camera de hotel a actriței Jodie Turner-Smith, furând bijuterii în valoare de zeci de mii de dolari, inclusiv verigheta mamei sale.

Potrivit publicației, Turner-Smith a fost mutată imediat la un alt hotel. De asemenea, i s-a oferit o echipă mai mare de securitate.
Adauga un comentariu