Bursa Barfelor

Alertă de coronavirus în târg. Se extinde boala grav de tot. Infecția pleacă de la ziarul de lângă gară

Publicat: 12 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alertă de coronavirus în târg. Se extinde boala grav de tot. Infecția pleacă de la ziarul de lângă gară

Fraților, e groasă rău de ceva vreme în târgul nostru. Lumea trebuie să fie foarte atentă, că în oraș circulă un virus foarte periculos, coronavirusul Toni Hoțac, a cărui infecție pleacă de pe lângă Gara Internațională, chiar în cuibușorul de panarame de la Zearul Mardeiași.

Treaba e nasoală de când cu coronavirusul ăsta ce caută victime. Cercetătorii au spus că primii care-l contractează sunt homălăii și ciochiștii, că de la Toni Hoțac a plecat infecția, celebru pentru escapadele sale în ale aventurilor pe invers. Nasol e că infecția s-a făcut în familie. Toni, care are de-a face cu morții și cu animalele, a transmis virusul către nevastă-sa, iar fumeia l-a dat mai departe lui Venerel Lăbuț, că doar ei fac casă bună acolo. Nevastă-sa a luat nasoleala de pe lingură, nu altfel, să nu vă închipuiți că Toni face și din astea cu fumeile. Iar doamna l-a dat lui Venerel printr-o partidă de tăvăleală.

Acuma e grav că ei încearcă să extindă infecția asta oricum și pe cine prind, ca să nu fie singurii. Treaba e că tot mai multă lume s-a cam săturat de enfractorii de la zearul ăla și că se vrea izolarea lor cât mai rapidă. Unde mai pui că ușa trebuie bătută în cuie și cheia aruncată în Bahlui.
Babetele o să vă mai povestească cum se extinde boala asta nasoală, boală luată și de Dănuțu Răducu, Alexei Lăbescu și ăla cu nume de cioară, Crau-Crau de pe la zear. V-am spus că e groasă și se extinde rău de tot!

 

 

Adauga un comentariu