Actualitate

Alertă de coronavirus! Trei bărbați întorși din Italia au mințit autoritățile pentru a scăpa de carantină

Publicat: 25 feb. 2020

Este alertă de cod roşu în Dolj după ce trei bărbaţi care s-au întors din provincia Lodi au minţit autorităţile pentru a scăpa de carantină. Aceştia au fost însă identificaţi şi bagaţi de urgenţă în carantină în această noapte.

În plus, alte 94 de persoane au primit ordin să se autoizoleze timp de 14 zile după ce au venit din zonele de risc maxim din Italia. Alarma s-a dat după ce avionul care venea din nordul Italiei cu cei 110 pasageri la bord a aterizat. Imediat au fost luate măsuri speciale.

Sunt patru perosane aflate sub supraveghere la domiciliu, după ce au călătorit în China: un chinez care trăieşte în România şi celelalte 26 de persoane care s-au întors din Italia, nu din zonele contaminate.

La scurt timp dupa triajul de pe aeroport, autorităţile sanitare din Dolj au fost nevoite să intervina, din nou, de urgenţă. Trei bărbaţi care ascunseseră faptul că s-au întors dintr-o zonă cu probleme din Italia au fost prinși de poliție. Cu toții au fost convinşi să meargă la un centru special din zonă unde au fost plasaţi în carantină.loading...

Adauga un comentariu