Local

Alertă la Iași! Autoritățile, puse pe jar de un tânăr care a fugit din izolare la domiciliu! Polițiștii și cadrele medicale au pornit în urmărire!

Publicat: 31 mart. 2020

Polițiștii și cadrele medicale din județul Iași au fost puse pe jar de către un individ care, deși ar fi trebuit să stea în carantină, a plecat luni dimineață pe ulițele din sat. Oamenii legii l-au căutat și l-au găsit pe tânărul de 26 de ani, care a revenit recent din Danemarca. Individul a fost preluat și dus în carantină

Alertă de gradul zero, la Iași! Un individ în vârstă de 26 de ani, din localitatea Breazu, a pus autoritățile pe jar, după ce a ales să fugă din izolarea la domiciliu. Potrivit unor surse, individul se numește Florin Mititelu și are 26 de ani. Aceleași surse au mai afirmat faptul că, recent, individul s-a întors din Danemarca. La întoarcerea în România, autoritățile i-au pus acestuia în vedere să stea în izolare la domiciliu timp de 14 zile. Numai că, luni dimineață, printr-un telefon la numărul unic pentru apeluri de urgență 112, autoritățile au fost alertate cu privire la faptul că individul a plecat din izolare.

Prins pe uliță

Reprezentanții Poliției și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Iași au pornit în urmărirea acestuia. Individul a fost depistat de către agenții din cadrul Postului de Poliție Rediu, în timp ce se afla pe drum, deoarece voia să meargă la un magazin din zonă. Individul a fost ridicat de către oamenii legii, urcat într-o ambulanță și dus în carantină. Anchetatorii au mai afirmat că, la întoarcerea în România, individul a declarat un număr de telefon, dar, după ce a ajuns acasă, el ar fi amanetat celularul, astfel că nu mai putea fi contactat. Din câte afirmă aceleași surse, duminică seara, individul a fost chiar în vizită la o rudă de-a sa, care are 80 de ani. Acum, urmează ca anchetatorii să facă cercetări în ceea ce privește o potențială încălcare a prevederilor legale referitoare la zădărnicirea combaterii bolilor.
Comentarii
  • Si la Letcani un nenorocit din Danemarca a fugit din carantina iar politistul de Mol Chirila Garincea Sorin l-a prins in flagrant cind facea caca.

  • Si la Letcani un nenorocit din Danemarca a fugit din carantina iar politistul de Mol Chirila Garincea Sorin l-a prins in flagrant cind facea caca.

Adauga un comentariu