Local

Alertă la Iași! Autoritățile, puse pe jar de un tânăr care a fugit din izolare la domiciliu! Polițiștii și cadrele medicale au pornit în urmărire!

Publicat: 31 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alertă la Iași Autoritățile puse pe jar de un tânăr care a fugit din izolare la domiciliu Polițiștii și cadrele medicale au pornit în urmărire

Polițiștii și cadrele medicale din județul Iași au fost puse pe jar de către un individ care, deși ar fi trebuit să stea în carantină, a plecat luni dimineață pe ulițele din sat. Oamenii legii l-au căutat și l-au găsit pe tânărul de 26 de ani, care a revenit recent din Danemarca. Individul a fost preluat și dus în carantină

Alertă de gradul zero, la Iași! Un individ în vârstă de 26 de ani, din localitatea Breazu, a pus autoritățile pe jar, după ce a ales să fugă din izolarea la domiciliu. Potrivit unor surse, individul se numește Florin Mititelu și are 26 de ani. Aceleași surse au mai afirmat faptul că, recent, individul s-a întors din Danemarca. La întoarcerea în România, autoritățile i-au pus acestuia în vedere să stea în izolare la domiciliu timp de 14 zile. Numai că, luni dimineață, printr-un telefon la numărul unic pentru apeluri de urgență 112, autoritățile au fost alertate cu privire la faptul că individul a plecat din izolare.

Prins pe uliță

Reprezentanții Poliției și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Iași au pornit în urmărirea acestuia. Individul a fost depistat de către agenții din cadrul Postului de Poliție Rediu, în timp ce se afla pe drum, deoarece voia să meargă la un magazin din zonă. Individul a fost ridicat de către oamenii legii, urcat într-o ambulanță și dus în carantină. Anchetatorii au mai afirmat că, la întoarcerea în România, individul a declarat un număr de telefon, dar, după ce a ajuns acasă, el ar fi amanetat celularul, astfel că nu mai putea fi contactat. Din câte afirmă aceleași surse, duminică seara, individul a fost chiar în vizită la o rudă de-a sa, care are 80 de ani. Acum, urmează ca anchetatorii să facă cercetări în ceea ce privește o potențială încălcare a prevederilor legale referitoare la zădărnicirea combaterii bolilor.

Adauga un comentariu