National

Alertă maximă pentru Iohannis! Cum arată ultimele sondaje

Publicat: 20 nov. 2019

Mai sunt doar câteva zile până când romanii vor merge din nou la urne pentru a-şi alege preşedintele, care-i va reprezenta în următorii cinci ani. Dacă după turul 1, Klaus Iohannis părea deja câştigător detaşat în fata Vioricai Dancila, acum iată că lucrurile au început să se complice. Ultimele sondaje interne arata semne îngrijorătoare pentru PNL.

Conform mai multor surse liberale, Klaus Iohannis conduce în continuare în preferinţele electoratului şi sunt şanse minime să fie depăşit de opozanta să. Trendul voturilor pare să fie cel care trage semnalul de alarmă.

Se pare că acest tip de campanie pentru care a optat actualul preşedinte al României nu a stârnit nici urmă de emoţie, astfel că dacă astăzi am avea alegeri, nici 50% din populaţie nu ar merge la urne, ceea ce ar fi o premieră istorică negativă. Şi ar favoriza-o pe reprezentanta PSD.

În timp ce votanţii Vioricai Dancila sunt fideli şi disciplinaţi, bazinul electoral al lui Klaus Iohannis este mult mai capricios şi se poate răzgândi chiar şi în ziua alegerilor. Mare parte din electoratul USR-PLUS este demobilizat după ce Dan Bârna nu a reuşit accederea în turul 2, în timp ce votanţii lui Mircea Diaconu sunt împărţiţi între cei doi candidaţi rămaşi în luptă.

Atât PSD, cât şi PNL susţin că electoratului marelui actor va migra către ei. Ziua alegerilor poate veni cu surprize mari. Liberalii spera că Iohannis să câştige la peste 65% alegerile prezidenţiale, însă acest lucru va fi foarte greu de atins dacă oamenii nu vor fi mobilizaţi la vot.loading...

Comentarii
  • Gauleiterul si-a tras ranjind o ge-n-i-a-l-a si in-te-re-sa-n-t-a (doar pentru neuronul lui singuratic) dezbatere(!?) cu propria-i persoana de tradator si vanzator de tara, arogant, incompetent, carpa bruxeleza si hot de case. Exact pe gustul idiotilor si spalatilor pe creier care vor vota neconditionat (chiar daca ranjitul s-ar urina in capul lor) acest sinistru personaj si care vor intra si ei in randul tradatorilor si vanzatorilor de tara. Heil!

Adauga un comentariu