Sport

Alex Băluță, printre primii români care au revenit pe teren, într-un meci amical. Cehia pregătește reluarea campionatului

Publicat: 14 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alex Băluță printre primii români care au revenit pe teren într-un meci amical. Cehia pregătește reluarea campionatului

Cehia pregătește reluarea sezonului fotbalistic, iar echipele din prima ligă organizează în această perioadă câteva meciuri amicale. Alexandru Băluță (26 de ani) a fost titular în partida jucată astăzi de Slovan Liberec, împotriva celor de la Bohemians 1905. Românul a fost titular în meciul disputat la Praga, fără spectatori, care s-a încheiat cu scorul de 1-1. Fostul jucător al Universității Craiova este împrumutat la Liberec până la finalul acestui sezon, urmând ca ulterior să se întoarcă la echipa de care aparține, Slavia Praga.

Stanciu, Băluță și Niță revin pe teren! Cehii au anunțat reluarea campionatului

Campionatul ceh de fotbal, suspendat de la jumătatea lunii martie din cauza pandemiei de coronavirus, se va relua pe 23 mai, a anunțat Liga de fotbal din această țară, scrie AFP.

„Liga a aprobat marți reluarea campionatelor din primele două divizii valorice. Sezonul va reporni sâmbătă, 23 mai, cu meciul dintre FK Teplice si Slovan Liberec, din primul eșalon”, a indicat Liga cehă de fotbal.

Echipele de elită mai au încă șase etape de jucat în sezonul regulat înaintea play-off-urilor pentru titlu, locuri europene și retrogradare.
Campioana en titre Slavia Praga este pe primul loc cu opt puncte în fața lui Viktoria Plzen.
În prima ligă cehă joacă trei fotbalisti români, Nicolae Stanciu (Slavia Praga), Alexandru Băluță (Slovan Liberec) si Florin Niță (Sparta Praga)

Adauga un comentariu