Cancan

Alex Bodi susține că Bianca Drăgușanu îl amenința că se omoară

Publicat: 27 feb. 2021

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au un trecut extrem de controversat împreună, iar noile detalii care ies la iveală demonstrează cât de complicată a fost, de fapt, relația lor. Ultimele informații au zguduit lumea mondenă, iar seria dezvăluilor continuă. Alex Bodi spune acum că fosta lui soție l-ar fi șantajat, că i-ar fi cerut bani pentru a-și retrage plângerea pentru violență.

Seria acuzațiilor dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pare fără sfârșit. Cei doi s-au atacat reciproc și și-au aruncat vorbe grele. Au ajuns să-și rezolve conflictele și la tribunal și pare că scandalul nu se va termina prea curând.

Niciunul dintre ei nu pare dispus să cedeze, pentru a îngropa securea războiului, iar între timp ies la iveală detalii halucinante din trecutul lor împreună. S-au despărțit și s-au împăcat de atât de multe ori, încât s-a dovedit imposibil ca cineva să țină socoteala.

Alex Bodi: „Vrea să arate monstrul din mine’

După ultimele acțiuni ale blondinei, a venit și replica lui Alex Bodi care susține că a fost șantajat de fosta lui parteneră. Omul de afaceri susține că i s-au cerut bani pentru ca Bianca să își retragă plângerea, dar și ordinul de restricție emis pe numele afaceristului.

„Nu îmi explic că au trecut şapte luni de la incident…ca să nu vorbim de altul de acum doi ani! Ea acum vine cu acuzaţii şi vrea să arate monstrul din mine, mai ales că sunt în situaţia în care sunt. A mai avut o tentativă, în 2020, când a scos un ordin de restricţie, dar tot ea, pentru o sumă de bani, a ridicat ordinul cu acte făcute de avocatul ei! Ea a vrut să ne împăcăm și mi-a cerut bani că să-și ridice ordinul de restricție prin avocat în perioada respectivă’, a spus Alex Bodi, la RomâniaTV.

Adauga un comentariu