Cancan ultimă oră

Alex Velea îl face praf pe Măruță. De unde a pornit scandalul dintre ei

Publicat: 18 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Alex Velea și Antonia sunt acum în atenția publicului, de când Fulgy le-a adresat tot felul de jigniri și a făcut acuzații grave la adresa lor. Se pare că nu decât fiul Clejanilor are o problemă cu ei. Alex Velea l-a luat în vizor și pe Cătălin Măruță și între ei s-a iscat un scandal de zile mari, după ce prezentatorul TV ar fi încercat să-i denigreze pe el și iubita lui.

Prima reacție a lui Cătălin Măruță după scandalul cu Alex Velea
Alex Velea nu mai vorbește cu Măruță
Alex Velea și Cătălin Măruță aveau o relație frumoasă de prietenie în urmă cu ceva timp. Artistul a fost de multe ori invitat La Măruță, dar și Antonia. Părea că între ei este mai mult decât o colaborare, dar situația s-a schimbat complet acum.

Se pare că între cei doi există un conflict mai vechi, care ar fi izbucnit din cauza faptului că prezentatorul TV ar fi vorbit urât de familia artistului. Celebrul artist nu înțelege de ce Măruță încearcă mereu să îl denigreze atât pe el, dar și pe Antonia. Tot mai des ar aduce vorba despre ei în emisiune, deși nu vor să mai aibă vreo legătură cu el.

Mai mult, artistul era deranjat încă de pe vremea când Măruță invita rudele fostei lui soții să-l vorbească de rău pe acesta, afectându-i imaginea. Prezentatorul ar da apă la moară răutăților, fără vreun motiv. De când a văzut ce face, Alex a început să aibă și el aceeași atitudine și nu vrea să audă de împăcare.

„Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa.

N-am ce să mai vorbesc cu Cătălin Măruță. S-a mai întâmplat când chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea, după ce avusesem niște ani de prietenie. După aceea l-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam”, a mărturisit Alex Velea.

Antonia, mesaj dur pentru Măruță
Nici Antonia nu are lucruri bune de zis la adresa lui Măruță. Frumoasa artistă a hotărât să îi transmită lui Măruţă un mesaj pe pagina sa de Instagram, pentru că nu mai poate suporta atitudinea acestuia, prin care încearcă să-i defăimeze pe ea și Alex.

Cântăreața crede că Măruță este foarte îmbârligător și încearcă să-i provoace să reacționeze pentru audiență, dar ei nu vor da curs acestor fapte, pentru că nu le place cearta.

„Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbărligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs”, a scris Antonia pe contul său de Instagram.

Adauga un comentariu