Cancan

Alexandra Stan nu renunță la aparițiile inedite! Cum s-a fotografiat artista după ce s-a căsătorit

Publicat: 07 iul. 2021
Nici bine nu s-a căsătorit Alexandra Stan că a și postat o imagine îndrăzneață

Frumoasa artistă Alexandra Stan s-a așezat la casa ei astfel că lumea credea că va renunța la fotografiile îndrăznețe. Vestea că blondina s-a căsătorit a luat prin surprindere showbiz-ul autohton. Și aceasta mai ales că aproape nimeni nu știa că Alexandra Stan are o relație stabilă.

Alexandra Stan, ajunsă la frumoasa vârstă de 32 de ani, s-a căsătorit luna trecută. Astfel, fanii sunt în delir după ce vedeta a postat pe Instagram o poză în rochie de mireasă, cu verigheta pe deget. Foarte discretă în ceea ce privește viața ei personală, Alexandra Stan nici măcar nu a dat de înțeles că este într-o relație. Și acum, când a făcut marele anunț, a avut grijă să nu se vadă chipul iubitului ei.

Vestea că Alexandra Stan s-a căsătorit în secret a surprins pe toată lumea, însă aceasta nu renunță la aparițiile provocatoare. Dovada este cea recentă imagine publicată pe contul personal de socializare. În imaginea respectivă, cântăreața în vârstă de 32 de ani apare îmbrăcată într-un body decoltat, pe care l-a asortat cu niște dresuri plasă.

„Uimitoare ca întotdeauna!”, „Doamne, cât de frumoasă ești!”, „Ești pur și simplu superbă!”, au comentat fanii.

Cine este soțul Alexandrei Stan

Despre bărbatul care i-a furat inima Alexandrei Stan se știe că se numește Emanuel Necatu, are 35 de ani și a cerut-o în căsătorie în 14 aprilie. Acesta ține cursuri celor care vor să învețe despre taoism. Emanuel a fost consilierul de dezvoltare personală al Alexandrei și astfel acesta a reușit să o cucerească pe clienta sa. Emanuel a fost cel care a făcut primul pas în relație.

„Noi ne-am plăcut amândoi, dar el s-a comportat ca un adevărat profesionist, timp de două-trei săptămâni m-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personală, de lucrurile pe care aș putea să le îmbunătățesc la mine și atât. Ulterior, ne-am împrietenit, am început să ținem unul la celălalt, doar că niciunul dintre noi nu avea curajul să dezvăluie lucrul ăsta. Emanuel a spus primul «Te iubesc!» și a fost un moment care m-a detensionat. Un moment pe care îl așteptam și în urma căruia am răsuflat ușurată, în sfârșit, pentru că și eu voiam să zic asta. A fost magic”, a mărturisit Alexandra Stan, pentru revista Viva.

Adauga un comentariu