Actualitate

Alexandru Arșinel a fost internat din nou în spital. Medicii de la ATI: „Îl avem sub o supraveghere mai atentă”

Publicat: 20 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alexandru Arșinel a fost internat din nou în spital. Medicii de la ATI Îl avem sub o supraveghere mai atentă
Reprezentanţii unităţii medicale au afirmat faptul că actorul a fost transferat în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, din cauza istoricului medical

Marele actor Alexandru Arșinel a fost internat din nou la Spitalul Universitar din Bucureşti, din cauza unor escare specifice persoanelor care stau foarte mult timp la pat.

Surse medicale au afirmat că nu este vorba despre o agravare a afecţiunii sale de fond.

Alexandru Arșinel, internat din nou la un spital din Bucureşti

După ce a fost din nou internat în spital, medicii care au grijă de cunoscutul Alexandru Arșinel au transmis detalii despre starea sa de sănătate.

Reprezentanţii unităţii medicale au afirmat faptul că actorul a fost transferat în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, din cauza istoricului medical şi astfel, pentru a fi sub o supraveghere mult mai atentă.

”Domnul Alexandru Arşinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, pentru tratarea unor leziuni de decubit, cauzate de repaosul prelungit la pat. Știind istoricul medical şi pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă s-a decis, mai apoi, transferarea dumnealui în secţia de ATI”, a transmis marţi un reprezentant al Spitalului Universitar din Capitală.

Alexandru Arșinel, probleme de sănătate

Actorul în vârstă de 83 de ani a fost adus de care unul dintre fiii săi la spital, în urmă cu doar câteva zile. Alexandru Arșinel are o serie de escare de decubit, iar în momentul de faţă este internat în secţia de chirurgie plastică a unităţii sanitare, pentru îngrijirea rănilor de la nivelul pielii.

”Nu vorbim despre o agravare a bolii de fond, ci doar despre aceste complicaţii la nivelul pielii”, au precizat sursele citate, adăugând că actorul va mai rămâne în spital pentru îngrijiri.

Important de precizat este faptul că actorul este vizitat frecvent de fiii săi.

Vă aducem aminte că Alexandru Arșinel a fost internat la un azil de bătrâni din cauza problemelor medicale. De asemenea, luna trecută, actorul a fost internat la Institutul Clinic Funeni, în secţia de ATI, din cauza unor complicaţii.

„Este la unitatea medicală, se fac analize amănunțite cu privire la starea lui. Nu știu exact, dar zilele viitoare, va fi externat. Încă nu am decis, noi, familia, dacă să îl ducem acasă sau înapoi la acel centru de îngrijiri la care a stat. Vă vom ține la curent. Dar, acum, tata se simte binișor, e bine… Vom vedem ce va fi”, a spus Bogdan Arșinel, fiul cunoscutului actor, la acel moment.

În aceeaşi ordine de idei, anul trecut a fost operat pe inimă, iar în urmă cu 9 ani a făcut un transplant renal.

„Perioada a fost dificilă pentru că la operații pe cord nu te duci la victorie sigură. Inima stă acolo, bate și nu știi cât și pentru cine bate. Văd că de data asta am avut noroc de un control corect, care în principiu m-a pus pe picioare. Trebuie să treacă un timp să mă reacomodez cu viața, cu aerul, cu atmosfera. În orice caz să mă reîntâlnesc cu directorul Vasile Muraru să punem la punct tot proiectul”, a mărturisit Alexandru Arșinel, la Teo Show, după intervenția chirurgicală.

A fost diagnosticat și cu diabet zaharat şi tensiune arterială. Astfel, vestea că Alexandru Arșinel a fost internat din nou în spital nu este una nouă, din păcate.

Adauga un comentariu