National

Alexandru Arșinel, apariție după problemele de sănătate – FOTO

Publicat: 12 nov. 2019

Marele actor, Alexandru Arșinel, apare pentru prima dată după problemele de sănătate. Alexandru Arșinel a trecut prin foarte multe, în ultima perioadă. Problemele de sănătate ale soţiei acestuia, moartea celor 3 colege, Stela Popescu, Cristina Stamate şi Tamara Buciuceanu. Toate acestea l-au afectat enorm pe maestru.

Anul acesta, la vârsta venerabilă de 80 ani, a suferit un atac cerebral în luna iulie. În trecut, a suferit un infarct, o operaţie la inima şi un transplant de rinichi.

Alexandru Arşinel a fost prezent însă la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, care a sărbătorit 100 de ani de existenţă prin expoziţia de fotografie „Constelaţia Cărăbuş”. La eveniment au participat vedete de top ca Vasile Muraru, Valentina Fătu şi Corina Chiriac.

Alexandru Arşinel este extrem de activ şi vine în continuare la teatru. În schimb, Vasile Muraru i-a preluat atribuţiile şi este director. El i-a făcut o ofertă colegei Valentina Fătu să îi fie consilier artistic. Şi tot actriţa a avut iniţiativa de a realiza expoziţia de fotografie „Constelaţia Cărăbuş”.loading...

Adauga un comentariu