Cancan ultimă oră

Alexandru Arșinel, momente dificile. Acesta își îngrijește soția bolnavă

Publicat: 05 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Alexandru Arșinel a demonstrat că îi este alături persoanei dragi și la bine și la greu, îngrijindu-și soția bolnavă la munte. Marele actor a dezvăluit cum se simte partenera lui de viață. Alexandru Arșinel este fără dar și poate unul dintre cei mai de preț actori ai României. De-a lungul carierei sale, artistul s-a bucurat de mult succes, cucerindu-i pe toți cu talentul său. Din păcate, acesta a avut parte și de necazuri, soția lui fiind bolnavă.

Alexandru Arșinel își îngrijește soția bolnavă la munte, în inima naturii!

Celebrul actor și-a demonstrat dragostea neprețuită pe care i-o poartă partenerei lui de viață, deoarece are grijă de ea în fiecare clipă. Cei doi au plecat împreună la munte, iar Alexandru Arșinel nu o pierde din ochi nicio secundă, fiindu-i permanent alături.

Potrivit spuselor artistului, acesta se va întoarce sâmbăta viitoare pentru a juca alături de câțiva colegi de la teatru.

„Sunt venit cu soția de două zile pentru câteva zile. Mă voi reîntoarce săptămâna viitoare, pentru că sâmbătă voi juca cu un grup de prieteni, de colegi”, a spus el la „Showbiz Report”.

Cum se simte partenera de viață a lui Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel a mărturisit că nu știe exact care este starea de sănătate a soției sale. Actorul a spus însă că aceasta dă dovadă de mult optimism și că nu se plânge niciodată de ajutorul primit din partea artistului.

„Nu știu sigur, dar ea ne transmite foarte mult optimism. O întreb ce face, ea zice bine, „ți-a plăcut mâncarea?”, ea zice da. Eu nu o aud niciodată că ar trebui să fie așa, așa. Nu că e docilă, e foarte optimistă”, a continuat actorul.

Apel făcut de Alexandru Arşinel în plină pandemie de COVID-19

Actorul Alexandru Arşinel a declarat că se simte bine și a transmis un mesaj tuturor românilor în plină pandemie de COVID-19.

„Sunt bine, sunt bine”, a precizat actorul: „Aștept să văd cât o să ne mai fie.”

Actorul a adresat câteva cuvinte românilor care nu stau în casele lor în această perioadă dificilă pentru toți, încercând să le explice cât de important e acest lucru:

„Atât vreau să le spun: haideți să trăim! Și pentru asta, haideți să ne ascundem în casă câteva săptămâni pentru a trece peste hopul acesta!”

Alexandru Arșinel, reacție după apariția știrii conform căreia ar fi decedat: „Parcă e un plan pus la punct să fie denigrate anumite valori ale României”

Actorul Alexandru Arșinel a comentat știrea care a apărut, miercuri, pe piață, conform căreia ar fi murit. Vizibil deranjat, omul de teatru simte că, în ultima perioadă, valorile României sunt tot mai mult luate peste picior.

„Nu e frumos, trebuie să ne repectăm părinții, bunicii. M-a întristat treaba asta. Parcă e un plan pus la punct să fie denigrate anumite valori ale României. M-a întristat și bălăcăreala la care a fost supus Tudor Gheorghe, mai ales că a venit dintr-o zonă apropiată artiștilor”, a spus Alexandru Arșinel.

Adauga un comentariu