Cancan ultimă oră

Alexandru Arșinel se confruntă cu probleme de sănătate: „Toate se adună de la o vârstă”

Publicat: 02 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alexandru Arșinel se confruntă cu probleme de sănătate Toate se adună de la o vârstă
De curând, Alexandru Arsinel a fost externat, iar starea sa de sănătate este una bună.

În ultima perioadă, actorul Alexandru Arșinel a fost pus la grea încercare. Starea sa de sănătate este destul de fragilă, iar infectarea cu virusul SARS-CoV-2 i-a dat mari bătăi de cap. Acum, acesta este nevoit să meargă în fiecare săptămână la spital, pentru mai multe controale.

La câteva luni de când a fost externat din spital, Alexandru Arșinel a dezvăluit că virusul asiatic i-a agravat starea de sănătate, fiind obligat să meargă, în continuare, la spital pentru oxigen. Mai mult, virusul a agravat unele probleme de sănătate pe care le avea, iar acum actorul este nevoit să fie atent la tot.

Recent, Alexandru Arșinel a declarat că pentru moment starea lui de sănătate este una stabilă, însă trebuie să aibă mare grijă la tot, ca lucrurile să nu evolueze prost. Actorul este extrem de precaut și urmează îndeaproape sfatul medicilor.

„Ne descurcăm. Văd că mă lasă în pace. Urmez indicațiile doctorilor legate de pandemie, legate de transplantul de rinichi și legate de tensiune. Toate se adună de la o vârstă, iar la 82 trebuie să fiu și eu mai atent puțin, dacă nu puțin mai mult. Binișor”, a spus Alexandru Arșinel la Antena Stars.

„Văd cum mă descurc”

Acum, actorul se afla într-o vacanță la Sinaia, unde se recuperează după perioada zbuciumată prin care a trecut. Acesta intenționează să facă o deplasare scurtă până în satul său natal, pentru a vizita mormântul părinților.

„Încerc să dau o fugă până în satul meu natal. Aș vrea să aprind o lumânare la mormântul părinților și o să văd cum mă descurc cu această problemă pentru că este o problemă, îmi e dor să merg la mormântul părinților”, a mai spus Alexandru Arșinel.

Adauga un comentariu