National

Alexandru Cumpănașu, cercetat de Poliția Capitalei din cauza mai multor postări făcute pe rețeaua TikTok

Publicat: 04 ian. 2021
Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu este cercetat pentru săvârșirii infracțiunii de incitarea la ură sau discriminare

Politia Capitalei si Parchetul Judecatoriei Sectorului 4 s-au autosesizat si fac verificari in cazul postarilor si discutiilor lui Alexandru Cumpanasu pe reteaua sociala chinezeasca TikTok. Ar putea fi vorba despre diverse infractiu, precum coruperea minorilor.

Potrivit G4Media, politistii verifica daca activitatea lui Cumpanasu se incadreaza in printre faptele prevazute de Codul Penal. Cumpanasu, fost candidat la prezidentiale a purtat mai multe discutii cu aluzii sexuale pe platforma TikTok.

Astfel, unei minore i-a spus „tu ai un par frumos, esti o fata destul de dezvoltata”, iar in alte discutii a vorbit despre „dotarile” sale naturale.

Contul prin care Cumpanasu incurajeaza ura fata de scoala, minister si profesori se numeste „profu.online” si a ajuns sa fie urmarit de peste 500.000 de copii din Romania. Totodata, cu sustinerea acestuia, minorele danseaza intr-un mod necorespunzator si transmit prin videoclipuri mesaje dusmanoase cadrelor didactice.

„Profu online” se filmeaza pe bancheta din spate a masinii in timp ce face interventii pline de vulgaritati, videoclipuri care atrag peste o suta de mii de aprecieri. Intr-un videoclip de 100.000 de aprecieri, Cumpanasu sustinea afirmatii exagerate conform carora organizatiile internationale au interzis utilizarea telefonului la scoala online, iar in alt videoclip de 121.000 de aprecieri spune ca o profesoara care da teste scurte elevilor este obisnuita „cu maxim 15 minute”.

Într-un dialog cu o eleva de 16 ani, Cumpanasu a fost intrebat daca foloseste un astfel de produs, denumit Titan Gel.

„Va intreba cineva daca va dati cu Titan Gel”, l-a intrebat pe Cumpanasu o minora de 16 ani.

„Nu, nu ma dau cu Titan Gel ca m-a facut mama suficient de bine. Ar trebui sa-mi fie rusine sau sa fiu mandru de chestia asta, ca nu mi-e clar, voi sunteti fete si trebuie sa ne spuneti”, a raspuns Cumpanasu.

„Trebuie sa fiti mandru”, i-a spus eleva. „A intrebat cineva cine va tunde, aveti un par frumos”, a continuat eleva.

„Eu cred ca tu ai un par frumos, nu eu, dar ma rog… Eu nu-mi inchipui sa (neinteligibil) unei fete de 16 ani, cum esti, o fata destul de dezvoltata, la liceu sportiv sa faci in fiecare zi… Pana la urma nu e de profesor sau de profesoara… pana la urma de colegii tai care stau se uita la fundul tau, adica sunt niste chestii care pe mine m-ar fi marcat pe viata, ti-o spun sincer”, i-a spus Cumpanasu elevei.

Adauga un comentariu