National

Alexandru Cumpănașu, discuție interzisă cu o minoră: „S-o vezi dezbrăcată. Este foarte mișto” – Conversații

Publicat: 06 ian. 2021
Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu

O tânără din București îl acuză pe Alexandru Cumpănașu că i-ar fi făcut propuneri indecente. Alexandru Cumpănașu este acuzat de o elevă că i-ar fi făcut propuneri indecente prin intermediul unor mesaje pe WhatsApp. Mai exact, o tânără din București îl acuză pe Alexandru Cumpănașu că, în anul 2018, prin intermediul unui proiect, eleva a fost abordată de acesta.

În urma unei conversații, tânăra susține că fostul candidat la prezidențiale i-ar fi făcut niște propunei revoltătoare. Pe tot parcursul conversației pe WhatsApp, Alexandru Cumpănașu i-a spus tinerei să întrețină relații intime cu soția sa, în timp ce el ar privi scenele.

Tânăra a povestit cu lux de amănunte toată discuția

De asemenea, tânăra a făcut publice toate capturile dialogului care a avut loc pe WhatsApp.Tânăra abordată de fostul candidat la prezidențiale a povestit cu lux de amănunte toată discuția pe care a avut-o cu Alexandru Cumpănașu.

„Contextul e în felul următor. Eram în clasa a XI-a, aveam 17 ani. Și dl. Cumpănașu a venit la noi la liceu, adus de unul dintre profesori, ca să ne vorbească la un eveniment despre patriotism și leadership. În sală erau elevi din mai multe licee din București și am vorbit destul de mult, i-am pus multe întrebări. Era venit acolo în calitate de director al CNMR (Coaliția Națională pentru Modernizarea României). Eu în clasa a XI-a voiam să mă implic în orice vedeam în fața ochilor și i-am zis că da, vreau să mă implic în ce proiect are el acolo.

Și am făcut schimb de numere de telefon și eu, și ceilalți elevi care eram acolo cu el și a rămas că ne facem un grup de WhatsApp cu proiectul ăsta, se numea ”Leader for Romania”. Şi da, i-am dat numărul de telefon. Era o zi de vineri. În seara aia mi-a dat mesajele care se văd pe screenshot-uri. Pe tot parcursul discuției eram foarte confuză. Chiar nu înțelegeam, de ce omul ăsa care venea ca cineva important, cineva care face niște chestii pentru România, că așa s-a prezentat, de ce acum se comportă foarte dubios.

Și cred că se vede prin mesaje că încercam să-l trag un pic de limbă, să-mi zică exact ce vrea de la mine, că m-a întrebat ceva de genul: ”Tu placi la mine?” Adică, ”Îţi place de mine?”, ceva de genul ăsta. Şi i-am răspuns: Da, apreciez foarte mult iniţiativa, aş vrea să mă implic!”. Tot împingea discuţia în direcţia asta, să-i spun dacă îmi place de el.

Am realizat că acest om de peste 30 de ani se dă la o minoră. Am realizat chestia asta la finalul conversației și de atunci nu am mai vorbit cu el. Aia a fost! Am vorbit în seara aia și atât. Sunt sigură că era conștient că sunt minoră, în primul rând pentru că a venit la mine la liceu și pentru că nu știu câți copii de clasa a XI-a sunt majori, dar mai sunt sigură și pentru că m-a întrebat și i-am zis că am 17 ani”, a povestit tânăra.

 

Comentarii
  • În opinia mea fata asta face un joc murdar. Cred ca urmărește sa ia ceva bani de la Cumpănașu. De ce spun asta: Ea nu arata toată convorbirea ceea ce ma face sa cred ca ascunde ceva ceea ce no avantajează ba dimpotrivă. În primul screenshot convorbirea începe cu Cumpănașu care spune: (am sperat ca ești bi) adică am sperat ca iți plac și femeile și bărbații. Acest răspuns al lui Cumpănașu putea sa vina doar în cazul în care fata iar fi spus ca ea este straight (heterosexuala) sau ca este lesbiana în nici un caz bi (bisexual). ????????După doar doua minute prea cuvioasa spune: Și eu ma dau la tipe straight tot timpul Dar dacă vad ca nu merge ma las. De aici eu înțeleg ca ea este o lesbiana nu-i asa? Și dacă este asa cum poți sa spui unui bărbat de peste 30 de ani pe care l-ai întâlnit pentru prima data care sunt orientările tale sexuale tu fiind o eleva sfioasa rușinata care vorbește foarte cuviincios cu o persoana cu peste 15 ani mai mare: Bai, și mie, Bai cum sa ți zic, Bai, n am ghicit?……..Pe fiecare screenshot convorbirile țin cam 3 minute iar intre screenshots lipsesc Intre 4 și 9 minute oare de ce? Se ascunde ceva? Eu cred ca da. Toate acestea ma fac sa cred ca fata asta joaca murdar și urmărește ceva bani. Poate ma înșel. Aștept și opinia altora. O zi buna tuturor.

Adauga un comentariu