National

Alexandru Rafila: „Am văzut persoane singure în autorism şi poartă mască. Nu înţeleg de ce”

Publicat: 29 apr. 2020
ALT=
Ce spune Alexandru Rafila despre numărul mare de cazuri noi de COVID-19

Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie și reprezentantul României în Organizaţia Mondială a Sănătăţii, a declarat că unii români au un comportament compulsiv în epidemie.

„Am vazut persoane singure in autorism si poarta masca. Sincer sa fiu, nu inteleg de ce. Astea devin comportamente compulsive si nu trebuie sa abuzam de ele e ca ne vor face viata un calvar”, a declarat Rafila. „Eu nu sunt un mare adept al manusilor. E mult mai simplu sa ma spal pe maini decat sa schimb manusile, plus ca spalatul pe maine curata mai bine. E mult mai eficient, decat sa port manusi patru ore, sa ma spal pe maini din jumatate in jumatate de ora sau din ora in ora”, a mai spus acesta.

Comentarii
  • dupa ce baga groaza in populatie,nesimtitii,acum vin si ne fac si prosti,..??!!! dai pe drum de-un organ competent care nu stie ce scrie la el in buletin si sa vezi tu circ ???!!! deasta ,lumea este bulversata si speriata !!!! aroganti ,nesimtiti din marea conducere a tarii !!

  • perfect spune domnul sau doamna din comentariul anterior !!! respect …si noi suntem asistenti..!! spitalele au fost lasate la voia intamplarii din dou motive;1.dupa nebunie discursul v-a fi asa,nu am facut fata trebuie privatizare si reducere a paturilor la stat .!!! 2.Incompetenta crasa menegeriala dublata de interese ascunse pe bani multi furati de minister,dsp si alti acoliti !!

Adauga un comentariu