National

Alexandru Rafila: „Partidul Social Democrat dorește să facă o altă politică în România”

Publicat: 06 dec. 2020
Alexandru Rafila a vorbit despre situația din Franța si despre carantinarea României
Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS crede că se poate ajunge la cifra de 10 milioane de români vaccinați până la finele lunii septembrie

Medicul Alexandru Rafila a declarat, duminică, după închiderea urnelor că este convins să rezultatul anunțat de exit-poll va fi confirmat și că, după numărătoarea voturilor, PSD își va consolida poziția. Rafila afirmă că în țară nu mai este loc acum de festivism și demagogie.

„Partidul Social Democrat a câștigat aceste alegeri. Rezultatul din sondaje cu siguranță va fi confirmat la numărătoarea voturilor și opinia mea este că această diferență se va consolida. Este un lucru extrem de important că am reușit să convingem majoritatea cetățenilor din România că Partidul Social Democrat are soluții, că Partidul Social Democrat dorește să facă o altă politică în România, politica responsabilității, a profesionalismului și care nu are loc de festivism și demagogie”, a spus Alexandru Rafila.

Alexandru Rafila mai spune că este nevoie ca România să aibă un guvern stabil care să pună capăt crizei sanitare și economice.

Rezultate exit poll alegeri parlamentare 2020. PSD, PNL şi USR-PLUS, marii învingători ai alegerilor

„Ceea ce vrem imediat după încheierea numărătorii voturilor este că această țară să aibă un guvern stabil care se poate să ofere soluții situației de criză majoră din domeniul sanitar, iar aceste soluții pentru domeniul sanitar să oferă premisa pentru redresarea economică și pentru funcționarea societății românești”, a subliniat Rafila.

Rezultate exit poll CURS-Avangarde pentru ora 21.00, la închiderea urnelor pentru Senat şi Camera Deputaţilor:

Camera Deputaţilor

PSD – 30,2%
PNL – 29,3%
USR – 16,1%
UDMR – 5,6%
AUR – 5,3%
PMP – 5%
PRO – 5%
PPU – 1,1%
ALTUL – 1.2%

Senat

PSD – 30,3%
PNL – 29,4%
USR – 16,6%
UDMR – 5,7%
AUR – 5,4%
PMP – 5%
PRO – 5%
PPU – 1%
ALTUL – 0,5%.

Adauga un comentariu