Actualitate

Alianța Pentru Patrie atacă decizia Guvernului de majorare a taxelor pe locuințe

Publicat: 06 oct. 2022
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Alianța Pentru Patrie atacă decizia Guvernului de majorare a taxelor pe locuințe
Alianța Pentru Patrie va ataca și noua decizie a Guvernului privind majorarea taxelor pe locuințe cu 50% din 1 ianuarie 2023!

Alianța Pentru Patrie va ataca și noua decizie a Guvernului privind majorarea taxelor pe locuințe cu 50% din 1 ianuarie 2023!

„Guvernul nu a înțeles nimic din sesizarea pe care A.P.P. a transmis-o la Palatul Victoria și Avocatului Poporului!

Nu a înteles că noi am cerut abrogarea ambelor ordonanțe legate de taxele și impozitele noi, halucinante, care vor sufoca toată România!

Nu a înțeles că, inclusiv primarii Coaliției au cerut public să se țină cont de sesizarea noastră! Românii nu mai au bani! Au pus atâtea biruri pe umerii poporului, încât nu mai putem nici să murim!

Prin urmare, vom depune un proiect privind abrogarea acestui nou act creat peste noapte și vom depune plângere penală pe numele Ministrului Finanțelor, Adrian Câciu!

Gata cu bătaia de joc și umilirea întregului popor! Vă vom obliga să vă opriți din emiterea unor astfel de acte în miez de noapte, care aduc poveri uriașe și nejustificate și de care românii află din presă!”, a transmis Codrin Ștefănescu, secretarul general al APP.

Comentarii
  • Exista profesie de deputat, parlamentar, primar?, daca da,la ce facultate trebuie sa dam examen , sau sa ne inscriem(mai nou)? Intreb pentru ca am constatat ca aceste „profestii” sunt foarte avantajate: imunitate. majorare salarii, facilitati la nesfarsit.RUSINE…………

  • SI COTINUI…DESI…. Guvernantii sunt oameni alesi, de calitate , un exemplu pentru copii pentru ca ei(guvernantii) sunt fie pedofili, homosexuali, inculti, analfabeti dar cu 2-3 facultati(achizitionate nu frecventate), penali, pitipoance, amante etc

  • Felicitari si scuze guvernantilor pentru ca : majorati pensilie( pe spinarea pensinarilor cu pensii de peste 4000 = impozitare), majorati salariile primarilor..(.sarmanii ce greu o duc , cati dintre ei stiu sa scrie , iar daca stiu: cate ore muncesc in folosul comunitatii ?-adica sunt prezenti la servici nu pri cuibusoare de nebunii) prn majorarea taxelor locale adica practica veche exploatarea omului de stapini RUSINE..O sa va votam in ANTARCTICA

Adauga un comentariu