Actualitate

Alianţă PSD – Pro România. Ciolacu: Nu vreţi să îi întrebăm şi pe români?

Publicat: 16 feb. 2020

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit despre o posibilă alianţă între PSD şi Pro România.

„Sunt colegi din PSD care nu doresc o alianţă cu Pro România. Şi dintre dvs sunt oameni care nu doresc o alianţă cu PSD. Vă respect decizia. Dar nu aţi vrea totuşi să-i întrebăm şi pe români ce vor? Dacă noi hotărâm cum ne convine nou, într-un grup mai mic sau mai mare, nu-mi spuneţi că aşa-şi doresc românii. Şi eu şi dvs suntem români, înainte de a fi PSD-ist sau de la Pro România”, a spus Marcel Ciolacu la Convenţia Pro România.

De altfel, surse politice afirmă că Lia Olguţa Vasilescu, Claudiu Manda şi Mihai Tudose i-ar fi cerut lui Marcel Ciolacu să nu participe la convenţia Pro România, tocmai pentru că nu doresc o alianţă cu partidul condus de Victor Ponta.

„Nu ştiu ce decizie veţi lua, dar eu sunt hotărât să ascult de români, să avem un proiect ambiţios. PSD, când i s-a cântat prohodul a ieşit mai întărit. Să încercăm alianţe politice pentru viitoarele alegeri. Dar decizia o să vă aparţină dvs. Luaţi-o după ce vorbiţi cu vecinii, cu prietenii. Lăsaţi ura, lăsaţi apa să treacă, să astupe unele răni. Să vedem interesul naţional, realul interes să scăpăm de această dreaptă iresponsabilă.”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Adauga un comentariu