Stiri si curiozitati

Alice și-a serbat ziua și a primit din partea șefului ei un bilet și un buchet de flori. Când a citit mesajul, a înghețat

Publicat: 12 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alice și-a serbat ziua și a primit din partea șefului ei un bilet și un buchet de flori. Când a citit mesajul a înghețat
3

Un om de afaceri din SUA a fost dat in judecata de doua dintre angajatele sale. Acestea il acuza de hartuire.

Femeile il acuza pe omul de afaceri din New York ca le-a cerut sa se fotografieze in timp ce probeaza lenjerie intima si sa ii trimita imaginile.

Astfel, Marc Menowitz, un potent om de afaceri din New York, le-ar fi cerut angajatelor sale sa le trimita fotografii cu ele in timp ce probau lenjerie intima in cabinele Victorias Secret, oferindu-le la schimb articolele pe care le probau.

Alice Vysata, in varsta de 41 de ani, una femeile care il acuza pe Marc de hartuire, a lucrat pentru acesta timp de sase ani, incepand din anul 2011. femeia sustine ca fostul ei sef ii trimitea mailuri obscene si ii cerea sa-i trimita „fotografii murdare”.

Alice a povestit ca, in anul 2017, barbatul i-a trimis un buchet de floi si o felicitare de ziua ei de nastere, iar in felicitare i-a scris: „Aveam de gand sa-ti cumpar jucarii sexuale, dar ai deja ce e mai nou si mai bun”. Femeia a marturisit ca mesajul a fost unul umilitor pentru ea, cu atat mai mult cu cat l-a vazut toata lumea prezenta la petrecere.

Kinga Tabares, in varsta de 30 de ani, cealalta persoana care a depus plangere impotriva fostului ei sef, a fost angajata acestuia din 2016, timp de aproape doi ani. A ramas fara serviciu pentru ca era „rece si distanta”.

Aceasta a povestit ca Marc a invitat-o la un moment dat pe iahtul sau si ca i-a cerut sa se dezbrace ca sa-i faca fotografii in bikini.

In ciuda acuzatiilor care i se aduc, Marc Menovitz, in varsta de 58 de ani, sustine ca cele doua sunt doar foste angajate nemultumite care incearca sa-i faca rau, noteaza therealdeal.com.

Adauga un comentariu