Actualitate

Alin Bogdan Stoica este noul prefect al Capitalei. Astăzi a depus jurământul

Publicat: 11 mart. 2021
Alin-Bogdan Stoica a depus jurământul, joi, în funcţia de prefect al Capitalei în cadrul unei ceremonii la care au participat vicepremierul Dan Barna şi preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru

Alin-Bogdan Stoica a depus jurământul, joi, în funcţia de prefect al Capitalei în cadrul unei ceremonii la care au participat vicepremierul Dan Barna şi preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru.

„Este un moment emoţionat pentru o parte dintre colegii care au depus astăzi jurământul, pentru că sunt la începutul activităţii în administraţie şi este un pas major (…). Le transmit mesajul pe care l-am transmis şi acum o săptămână celorlalţi prefecţi şi subprefecţi care şi-au început activitatea: acest Guvern este un Guvern al legalităţii şi este un Guvern care-şi propune să aducă în România acele reforme atât de aşteptate şi atât de necesare.

Contăm pe dumneavoastră, domnule Alin Stoica, pe colegii din teritoriu ca obiectivele şi programul de guvernare să devină realitate printr-o foarte bună reprezentare a Guvernului la nivelul teritoriului, la nivelul judeţelor, municipiilor, oraşelor şi comunelor din fiecare judeţ”, a spus Dan Barna la ceremonia de la Prefectura Capitalei.

Alin Stoica este preşedinte al Filialei PLUS Sector 6, de profesie avocat şi are experienţă atât în ceea ce priveşte interpretarea şi aplicarea actelor normative, cât şi a elaborării acestora, preciza USR PLUS Bucureşti când l-a propus pentru această funcţie.

„Au fost şi numiri de prefecţi. Bucureştiul are un prefect, mâine va depune jurământul”, a precizat premierul Cîţu, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Victoria.

Totodată, în şedinţa de Executiv de miercuri au mai fost numiţi Marcel Ivanov, în funcţia de prefect al judeţului Tulcea, şi Marcel Lăudatu – prefect al judeţului Vaslui.

De asemenea, Guvernul i-a numit în funcţia de subprefect pe Cosmin Boricean la Covasna şi Nicolae Topoleanu la Tulcea.

Comentarii
Adauga un comentariu